Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti otthonhagynàtok a párotokat így?
Figyelt kérdés
Ti elmennétek úgy egy 2 napis cèges bulira úgy hogy a párotok/házastàrsatok 3 napja jött ki a kórhàzból?2018. okt. 6. 08:59
12/17 anonim válasza:
3 napja kijött. Ha nem műtötték, nem kell feküdnie, stb, akkor miért kéne vele otthon lenni?
13/17 anonim válasza:
Attól függ. Ha pl. valami olyan betegsége, sérülése, balesete stb. volt, ami lekileg megviselte és emiatt szüksége van a támogatásomra és arra, hogy ott legyek mellette, akkor vele maradok. Ugyanígy, ha nem tudja magát ellátni és szükség van a segítségemre. Viszont, ha csak szimplán kijött a kórházból, semmi komoly, meggyógyult, magánál van, mozog, max. picit pihennie kell, aludni stb., akkor már nem feltétlenül. Ebben az esetben semmi szükség nincsen rám, azzal nem tudok neki segíteni semmit, ha ott ülök mellette az ágy szélén és bámulom, ahogyan alszik.... Elmennék a céges bulira. Én sem várnám el a páromtól, hogy otthon maradjon velem, ha nem szükséges és más dolga is lenne helyette.
14/17 anonim válasza:
Azért nem mindegy, hogy egyébként jó állapotban van-e a párod vagy folyamatos felügyeletre, gondozásra szorul. Ha kötelező lenne, akkor keresnék egy megbízható hozzátartozót (szülők, testvér, közeli barát), aki odafigyel a páromra és ott tud vele maradni arra a két napra, ha ne adj' Isten történne valami és elmennék a programra. Ha jó állapotban van, akkor szerintem ő is el tudja dönteni magának, hogy igényli-e, hogy ott legyen vele valaki vagy megoldja egyedül azt a két napot. Ha nem lenne kötelező, akkor nem mennék.
15/17 anonim válasza:
Így biztos nem mennék el, inkább a párom mellett maradnék.
16/17 anonim válasza:
Amúgy is a hátam közepére kívánom a munkaidőn kívüli céges szarságokat, így legalább jó indokom is lehetne, hogy miért hagyom ki.
De ahogy a párom ismerem ő maga próbálkozna elküldeni a bulira, mondván ki ne hagyjam.
17/17 anonim válasza:
Nem. A párom már ment el úgy, hogy alig bírtam felkelni az ágyból a WC-ig. :( Hát ez van. Nem mindenki egyforma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!