Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti otthonhagynàtok a párotokat így?
Nagyon magas vernyomás, tahikardia miatt fekudt kórházban.
A cèges buli nem volt kotelezo.
Attól függ, miért volt kórházban?
Meg persze attól is függ, hogy milyen jellegű céges buli és mennyire szeretek ott dolgozni, mennyire vagyok jóban a kollégákkal. Ha kötelező csapatépítés és jó a csapat, akkor lásd az első pontot. Ha nem kötelező, de jó a csapat, ismét lásd az első pontot.
Ha rossz a csapat, egész biztos mindegy miért volt kórházban, kihagynám.
Szóval ő otthon lábadozik, én meg valahol bulizok? Tuti, hogy nem. Vagy te szívesen mennél?
Fordítsd meg a helyzetet, ha te szabadultál volna a frissen kórházból hogy esne, ha a párod otthagyna egy buli kedvéért, ami ráadásul két napos?
Nem. És azt gondolom, hogy a férjem sem hagyna itt. Olyan nincs, hogy kötelező, és ne fogadnák el indokként, hogy a házastárs kórházból jött haza.
Jól sejtem, hogy téged hagytak otthon?
Én azt nem tudom, hogy amivel te kórházban feküdtél, az mivel jár? Mit jelent, mi történt bent?
Mert ha pl. csak vizsgáltak és mondjuk a párodnak meg fontos a céges közösség is, akkor miért szobrozzon melletted?
Tényleg nem rosszindulatból, de ennyiből nem lehet értelmes választ adni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!