Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Kiábrándíthat az egy több...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kiábrándíthat az egy több éves kapcsolatból, ha a másik folyamatosan stresszel/vádol alaptalanul?

Figyelt kérdés

Most kezdtem az egyetemet, egész augusztusban mást sem hallgattam a páromtól és az egész családjától, mint hogy hogyan fogom őt megcsalni/hogyan fogok elzülleni, hogy fogom őt kidobni. Szeptemberben ahányszor találkoztunk csak stresszelt mégjobban ahelyett, hogy megnyugtatott volna, pedig a kezdés miatt egyébként is nonstop szorongtam, és ez borzasztó rosszul esik.

A héten nagyon össze is vesztünk amiatt, hogy nem bízik bennem és inkább szakítana mint megtenné, pedig továbbra sem adtam erre okot. Már napok óta ezen rágódunk és elegem van. Ezelőtt nagyon-nagyon jó volt a kapcsolatunk, nyilván voltak nehezebb időszakok(elkerülhetetlen) de megoldottuk mindig.

Most viszont azt érzem, hogy kezdek belőle teljesen kiábrándulni és nem tudom neki ezt megbocsátani, hogy folyton vádol alaptalanul és hogy korlátozni akar. Közeledik az évfordulónk is, de már nem érzem azt a motivációt, hogy készüljek rá. Létezik, hogy belefáradtam a féltékenykedésbe? Szakítanom kéne, vagy ez a harag és kiábrándultság elmúlik?:( Nem akarom eldobni a kapcsolatunkat, de most nagyon elbizonytalanodtam.

2018. okt. 5. 14:53
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
46%
Erre roppant egyszerű a válasz. A "csajos buli" az másról szól. Együtt vagytok a lányonkal pletyiztek iszogattok akár abban semmi olyan nincs. De a házibuliban viszont már srácok is lesznek ennyi az egész. A barátnőidet nyilván nem tartja potenciális vetélytársnak, de az újonnan megismert pasikat igen. Ne hagyd, hogy megtiltsa neked, hogy elmenj effélére, nincs hozzá joga,tényleg ne hagyd magad ebben elnyomni, csak rosszabb lesz.
2018. okt. 5. 15:50
 12/17 anonim ***** válasza:
88%
Majd te is akkor fogsz ébredni mikor elmart már a barátaidtól, családodtól, nem enged dolgozni,sőt boltba se mehetsz egyedül mert ráakadnál a pénztárosra, összever---- Ő a beteg mentálisan,menekülj...
2018. okt. 5. 15:59
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
Kisebbrendűségi érzései vannak, hogy te egyetemre jársz, ő meg valószínűleg semmire sem vitte az életben. Nem hiszem, hogy annyira jó pasi lenne, hogy könnyen találna másik barátnőt, ha te nem lennél, ezért akar kisajátítani és elnyomni. Előbb-utóbb el is éri a célját.
2018. okt. 5. 16:04
 14/17 A kérdező kommentje:

A szakomon szinte csak lányok vannak.

Azért ennyire nem durva a helyzet, 12-es. De nem egészséges már ez a féltékenység, az tény.

13, ő is egyetemre jár, csak másik városban. Tény, hogy ő egyáltalán nem jár szórakozni, de én sosem tiltottam meg neki, ha mondaná, hogy szeretne menni a haverjaival, persze, hogy "elengedném". A barátnőm szülinapjára is hívtam most, akit ő is ismer meg a pasijával jóban vannak, de azt mondta, nincs kedve. Pedig jó szokott lenni és már rég kapcsolódtunk így ki együtt. Én megpróbáltam

2018. okt. 5. 16:17
 15/17 anonim ***** válasza:

https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__parka..

Keressetek egészséges pasikat ne lelkisérült szorongókat..

2018. okt. 5. 16:20
 16/17 anonim ***** válasza:
100%
Exem is ezt csinálta... Azért ex!! Bele fáradtam és kiábrándultam. Bizalom nulla volt.
2018. okt. 5. 18:32
 17/17 anonim ***** válasza:

Simán...

Ezzel el fog magától taszitani...

Nekem is volt hasonlo de én pasi vagyok..

2018. okt. 7. 10:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!