Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok, milyen tipusú kérdések után kezdtek el érdeklődni valaki iránt?
Egyedi kérdések. Aki nem úgy kezdi a beszélgetést, hogy mi a kedvenc kajád, színed, zenéd :)
A véleményem érdekli bizonyos dolgokban, utánna jöhet az ízlés. De az úgy is kiderül a további beszélgetésekből :)
Szerintem egy férfinél már az is nagy szó,ha a kedvenc dolgaid után érdeklődik:)
Én akkor kezdek el érdeklődni egy srác iránt,ha észreveszem,hogy figyel rám.Ha figyelmes.Pl.este megkérdezi,hogy nem fázom-e?Vagy megjegyez valamit,amiről beszéltünk,és napok múlva rákérdez.Azt hiszem ezek ilyen önzetlen kérdések,amivel tényleg felém fordul,és nem az esélyeit latolgatja közben,vagy udvariaskodik.
Átlag téma de a kérdéseket se vidd túlzásba,suli témát én pl.nem bírom,elég itthon mondogatni a családnak..szerintem buli,szórakozás,milyen jó helyet ismersz,stb..
Inkább próbáld úgy felkelteni az érdeklődését,hogy te megtudsz szólalni,a poénok,viccek oldják a feszültséget" és közben jó fejnek is fog tartani!
Timi: ) 23/L
nem szeretem ha sokat kérdeznek.
amúgymeg teljesen mindegy hogy miről beszégetek az illetővel, csak lássam a beszélgetésből hogy vele mindent meg lehet beszélni és hogy egy "húron pendülünk" :)
18/L
hogyha úgy érzem, tényleg érdeklődik irántam valaki és nem csak a mi a hobbid, mivel foglalkozol, kedvenc színed, fád virágod, meg ilyen marhaságokat kérdez, hanem konkrét dolgokról a véleményemet...és ha a gondolkodásomat szeretné inkább megismerni
20/L
A lényeg a FIGYELMESSÉG! :)
Fontos, h ne csak felületes (mi a kedvenc színed?...stb) kérdéseket tegyél fel, hanem figyelj oda rá, és ami érdekes számára, vagy amiről látod, h érdekli, arról kérdezz, beszélgess vele többet. És az a napok múlva ezsedbejut valami onnan dolog, ez is nagyon jó. A legtöbb lánynál sokat számít ez, mint gesztus.
De a legfontosabb, h add önmagad, és ne próbálj meg mást mutatni, mert abból úgysem lesz semmi jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!