Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért hivogatja el a barátomat mindig?
99%, hogy a csaj vissza akarja kapni.
Légy nagyon kedves figyelmes a pároddal, hogy eszébe se jusson egy másodpercre se, hogy félrelépjen. Jó jó tudjuk, sosem tenné mert azt mondta neked stb-stb. De akkor is legyél jó hozzá, tegyél a kedvére, kényeztesd és beszélgess vele sokat,most különösen.
nem feltétlenül...téged nem ismer.
Bár most csak a barátnőmből indulok ki, ő szereti tartani a kapcsolatot az exeivel, de van stabil kapcsolata és tényleg nem azért hivogatja őket mert bármit is akarna.
Ha az exe viszi az uj barátnőjét akkor viszi, ha nem akkor nem őt ez nem izgatja.
Ja, hát ha nem olyan sűrűn "zaklat" titeket a csaj, akkor lehet nem visszakapni akarja, csak barátkozik. De azért figyelni kell.
Én nem hiszem, hogy elhívnám az exem barátnőjét, ha beszélgetni akarnék akkor csak egyedül a volt barátommal. A csajt csak akkor hívnám ha tényleg meg szeretném ismerni mert annyira fontos nekem az expasim, hogy érdekel kivel jár, hogyan élnek stb. De az ennél sokkal mélyebb kapcsolat.
Összességében szerintem akkor annyira nem kell félned, ha nem erőszakos a csaj.
Figyelj, én olyan nő vagyok, hogy ha egy pasi tetszik kicsit sem érdekel, hogy nős vagy bármi.
Biztos megvan a véleményetek erről, de ... !!! Mindenhez két ember kell!
Ellenben, ha a férfi egyértelműen elutasít, akkor nem teszek tönkre egy kapcsolatot/családot, hanem feladom. Szerintem ez így fair.
Ilyen esetekben szerintem a nő dolga, hogy megtartsa a férfit. Mindig lesznek nők akik lecsapnák a kezedről.
Ha egy kapcsolat jól működik, akkor úgyis a párjával marad az ember. Ha pedig nem, akkor már amúgy se szeretett igazán.
Egyszer amikor hívja őt a csaj, mondjon rá a férjed igent. És menjetek el együtt. Meglátod hogy reagál a nőci.
Vagy, ami tuti taccsra vágja, ha még mindig akarja a párodat: a kedvesed hívja fel őt, hogy egyszer menjen el hozzátok vacsorázni :DDD vagy vendéglőbe hívja el és akkor ott lesztek mindhárman. Az tényleg sz*rul fog neki esni, meglepődik majd ;))
Persze, ha olyan kis akaratos, nyomulós rib*nc akkor annál jobban fogja erőltetni, de ez ritka.
ha meg csak barátságot akar, akkor azt lehet így is, hogy veled.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!