Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátomat "valaki" névtelenül hívogatja. Mi erről a véleményetek? A többi lent.
Pár napja valaki névtelen számmal felhívta a barátomat, de nem szólt bele. (Én vettem fel a kagylót, aztán fél perc várakozás után elküldtem a fenébe - tudom, nem szép dolog, de idegesített).
Sokáig tartó nyaggatás árán megtudtam a barátomtól, hogy már többször is hívta ez a Névtelen, de nem szólt bele semmit.
Azért lett gyanús a dolog, mert szinte mindent elmond nekem, és ezt feltűnően meg akarta tartani (a leadott jeleiből vettem észre). Vajon miért titkolná egy pasi a barátnője előtt, h valaki névtelenül zaklatja?
Szerintetek előfordulhat, hogy van valakije, akivel megbeszélte, hogy az illető csak akkor szól bele, ha a párom a megfelelő szavakkal köszön pl? (Érthető ez így? :S)Amikor erre rákérdeztem, először nem is mondott semmit, csak döbbentnek látszott... nem tudom, hogy a feltételezésem miatt, vagy mert beletaláltam...:S
Kicsit aggódok, mert az utóbbi időben sokszor volt kikapcsolva a telefonja azzal az indokkal, hogy "nem akarja, hogy a Névtelen" hívogassa...
Szerintetek igazi ez a Névtelen, vagy egy másik nő áll a háttérben? :( [19,L]
Köszi szépen a válaszokat.
Hát, nem tudom... mostanában elég sokat titkolózik, mindent úgy kell kihúzni belőle... majd kiderül, csak ez nekem nagyon rosszul esik :(
:(
Remélem, csak félreértés, de eléggé meggyőztetek :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!