Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Érdemes vele maradni?

Figyelt kérdés

Sziasztok.

Lenne egy olyan problémám, amin már egy ideje gyötröm magam.

Nos, van egy párom, 5 éve vagyunk együtt, de már 4x szétmentünk az évek alatt, de mindig kibékültünk.

Legutoljára egy ultimátum miatt mentünk szét, amikor kijelentette, hogy válasszak.

Vagy ő, vagy a családom.

Ő nagyon utálja a családomat, nem volt nálunk már 3 és fél éve, viszont most költözni szeretne velem.

Családomat folyamatosan szidja, szó szerint köpködi őket amikor bármilyen képet lát róluk.

Nem egyszer szétmentem vele ez miatt, és már pofont is adtam neki az ilyenekért, és mindig megigérte, hogy változtat rajta.

Pár napja belépett egy lány az életembe vele párhuzamosan, nála aludtam, moziba járunk, csók, kézenfogva sétálgatás és társai. Nagyon megkedveltem.

Viszont a barátnőmet nem tudom csak úgy eldobni, mert vagy szeretem, vagy csak ragaszkodom hozzá, vagy szimplán a megszokás, ezt nem tudom pontosan.

Ha itthon vagyok, nem szeretnék hozzámenni, viszont ha nála vagyok, akkor nem akarok hazajönni.

Közös programok a mozin kivül nem igen voltak, egy nyaralás volt tavaly nyáron.

A szex az nagyon jó, és kb ennyi.

Szüleim és barátaim tüzzel-vassal harcolnak velem, hogy rúgjam ki végre, mert csak lehúz, de akárhányszor belegondolok, borzasztóan rossz a kedvem.

Érzem ezektől függetlenül hogy szeret, mert mindig velem lenne, de ez igy sokszor kellemetlen.

Az új lánnyal viszont még ismerkedem, és kapcsolatot szeretne, de itt van a mostani barátnőm a képben.

Ti hogy döntenétek?

Régóta rágódom rajta, sok véleményt kikértem, a tiétekre is kiváncsi vagyok.

Köszönöm.

2018. okt. 2. 14:34
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

-Édesapám! Megnősüljek, vagy ne nősüljek!

-Mindegy fiam! Úgyis megbánod!

Majdnem ilyen lenne, ha a mostani nem lenne elenszenves azokkal akiket Te szeretsz. Fiatal vagy! Lépj!

Ha barátok meglátják benne a rosszat, akkor az nagy valószínűséggel ott is van! Közeledj az Újhoz! Ha mégsem jobb, még előtted az egész élet!

2018. okt. 2. 22:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!