Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom szerelmes"tetszik neki"a nővérem. És mindenféle félreérthető kapcsolata van nőkkel. Én most várom a kisbabánkat. 37 hetes vagyok Mit csináljak?
Teljesen egyértelmű a helyzet.
Még a kislányunk neve is majdnem a nővérem neve lett.
Még a megvett babacuccok is csak akkor jók ha nővéremnek tetszik.
Sőt még a terhességem hírére is meg kellett várnunk nővérem áldását aki azt kívánta vetéljek el.
Ne mondjátok hogy beképzelem.
Ismerem a párom azt mondja nekem sza**am össze magam hagyjam ezekkel.
Persze mert legjobb védekezés a támadás..
Még az is megijeszt mi van ha emiatt nem leszek jó anya mert a gyerekem apja a párom a testvéremre nyomul..
Nem vagyunk se ciganyok
És nem tudom hogy feltetelezhetik itt egyesek hogy én ezt kitalálom..
Te egy igazi idióta vagy kérdező, ha ez igaz, de NE LEGYEN igaz! Őszintén remélem, hogy csak nincs életed, és szimplán unatkozol! :)
Ellenkező esetben: mélységesen sajnálom a gyerekedet előre is. Ha tényleg igaz minden, amit leírtal, szinte biztos, hogy a párodnak köze van a nővéredhez, különösen szomorú, mert a testvéredrol van szó, és mind ő, mind a párod hátbaszúrt téged... Egyébként mi lesz, ha a nővérednek is ügyesen becsinál egy gyereket és Ő is szül? Na, erre mondj valamit! Használd az eszed, és azonnal szakíts ezzel az emberrel, aki a párodnak se mondható, csak kihasznál téged!
Lehet, hogy nem vagytok cigányok, kérdező, de én ilyen "azt kívánom a babád haljon meg"
"szard össze magad, hagyjál már"
és hasonló szövegeket eddig csak nem iden barnultaktól hallottam. :D
Pedig illetek egymáshoz.
Mert ez nem most derült ki hogy a nővéred is benne van.
Mit jelent ez nálatok hogy szerelmes és ezt honnan tudod?
A nővéred mit szól hozzá, neki ez tetszik???
Ha ez igy van , biztos volt ennek előjele és te mégis "felcsináltattad" magad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!