Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A ferjem allandoan pakolgatja...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A ferjem allandoan pakolgatja a cuccaim, mar tobb vitank volt ebbol. Tulreagalom?

Figyelt kérdés
Mult heten volt utoljara egy vitank, mert semmit nem talalok ott, ahol hagytam, mert mindent atrendez, pakolgat, ami szerinte kacat, kerdezes nelkul kidobja- akkor azt mondta, nem nyul tobbetvsemmihez, ami az enyem. Ma reggel egy regebbi magazint akartam atlapozni, sehol se talaltam, mire kiboki, hogy a tegnap kidobta. Nagyon ideges lettem, hogy mar semmit sem tehetek le ebbe a hazba, mert mindennek ott van a helye, ahol o akarja, megfogadtam, hogy en is kidobom a horgaszbotjait meg minden cuccait, ami szerintem kacat es ha neki csak az a rend amit o csinal, akkor elkoltozom es lakjon egyedul. Annyira felhuzott, hogy hihetetlen....
2018. okt. 1. 09:50
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
0%

Hat nezd, ezeket a ferfiak lazan elviselik.

Elolem parom elpakolja az etelt amit eppen falatozom, teljesen normalis :))

2018. okt. 1. 15:59
 12/13 anonim ***** válasza:
100%

Nem reagálod túl. Sőt.

(Én mondjuk össze se jöttem volna egy ilyen pasival. Illetve, ha az antennáim nem jeleznek idejekorán, akkor az első, tehát a LEGELSŐ ilyen esetnél azonnal kirúgnám a francba.)

2018. okt. 1. 17:45
 13/13 anonim ***** válasza:
100%

Nem válóok, hogy semmibe vesz? Mert ez az. Tök mindegy miről van szó. Nem tisztel. Megkérted valamire, többször is, ő meg jó, jó és tovább csinálja, mintha a falnak beszélnél. Pontozzatok le, de én nem bírnék egy ilyen emberrel lenni. És tényleg nem a magazinról van szó, hanem a tisztelet hiányáról.

Viszont, ha nem akarod kidobni, akkor dobd ki a cuccait, amik zavarnak. Aztán majd te is mondd, hogy persze, majd legközelebb figyelek, aztán megint dobd ki. Hátha.

2018. okt. 3. 07:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!