Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A ferjem allandoan pakolgatja a cuccaim, mar tobb vitank volt ebbol. Tulreagalom?
Hat nezd, ezeket a ferfiak lazan elviselik.
Elolem parom elpakolja az etelt amit eppen falatozom, teljesen normalis :))
Nem reagálod túl. Sőt.
(Én mondjuk össze se jöttem volna egy ilyen pasival. Illetve, ha az antennáim nem jeleznek idejekorán, akkor az első, tehát a LEGELSŐ ilyen esetnél azonnal kirúgnám a francba.)
Nem válóok, hogy semmibe vesz? Mert ez az. Tök mindegy miről van szó. Nem tisztel. Megkérted valamire, többször is, ő meg jó, jó és tovább csinálja, mintha a falnak beszélnél. Pontozzatok le, de én nem bírnék egy ilyen emberrel lenni. És tényleg nem a magazinról van szó, hanem a tisztelet hiányáról.
Viszont, ha nem akarod kidobni, akkor dobd ki a cuccait, amik zavarnak. Aztán majd te is mondd, hogy persze, majd legközelebb figyelek, aztán megint dobd ki. Hátha.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!