Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom olyan dolgokat mond egy egy nőre, hogy miért nem tetszik neki, amikért más pasik megvesznek?! Én meg az őrületbe kerülök ettől.
Emberek úgy érzem megőrülök komolyan mondom. Már sokadszorra nézek szembe vele, hogy a párom olyan dolgokat mond egy egy nőre, hogy miért nem tetszik neki, amikért más pasik megvesznek. Kezd nekem hitelét vesztett lenni a dolog, mert ilyen már nincs.
Adott a legújabb tegnapi sztori.
Múlthéten meséli, hogy új kolléganője érkezett. Minden nap csepegtetett róla pár infót, ami tök rendben is van. Erre tegnap este felhív és magától elkezdi mondani, hogy szép arcú ez a lány, de mennyire nem az esete mert vékony a csípője, nagyok a mellei, vékony az egész lány és milyen gizda lábai vannak. ( többször is kihangsúlyozta az esete én vagyok: izmos, sportos, vékony testalkat, szélesebb csípő, közepes-kicsi kerek formás cicik, de itt ez nem is lényeg).
Hát addig addig mesélt róla, csak felkeltette a fantáziám, mégis mit magyaráz ennyit. Rákerestem a csajra. A csaj mellei kisebbek az enyémnél, a csípője ugyanolyan széles, semmi komolyabb különbség nincs közöttünk a fejünket és a magasságunkat leszámítva.
Mégis miért mondogatja akkor hogy nem jön be mert ilyen-olyan (ami nem is igaz)?
Ez már a sokadik eset, hogy egy nálam kisebb mellű/seggű nőre hogy az ő melle/segge nagyobb. Egyszerűen nem értem. Baj van a látásával? Vagy mit akar ezzel?
Hát ideje erőt vennem magamon. Jól tettem, hogy kiírtam ezt a kérdést, ha nem tettem volna még mindig magamat nyomorgatnám.
Köszönöm a válaszaitokat!
Mert egy idióta barom...
Érdekes módon én sosem ecseteltem a páromnak hogy ez meg ez a nő milyen testi adottságokkal rendelkezik. Milyért nem? Mert nem is érdekelt, a párom volt az aki érdekelt. Jó lehet velem van a baj és inkább egy nő belső adottságai érdekelnek jobban mint a mell és csípőmérete.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!