Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért viselem olyan nehezen, ha a barátom bulizni megy?
Tudom, hogy sose csalna meg, mégis nagyon nehezen viselem, ha szórakozóhelyre megy a barátaival. Ő kizárólag a társaság miatt megy, nem csajozni. De már maga az nagyon rossz érzés, ha belegondolok. hogy ott táncol és kitudja milyen csajok mennek rá, még ha el is küldi őket...
Hogy lehet ezt leküzdeni?
Én egyébként nem szeretek bulizni azért nem megyek vele, ő is ritkán megy, a barátai miatt
Ő is mindig hív engem, csak én nagyon nem szeretem
Neki meg a barátai folyton oda járnak és ha a barátaival akar lenni bulizni kell mennie...
De viszonylag ritkán, kb havi 1x megy, csak nekem ezt is nagyon nehéz tolerálni
Sajnos az önbizalmam tényleg elég rossz :(
Legközelebb elmegyek, de tényleg nagyon nem szeretem, a hangos zenétől utána napokig zúg a fülem
Menj vele kèrlek!!
Legalabb meglatod ha van mitöl tartanod
es legközelebb ha egyedül megy nem lesz az ami most
En is elszoktam kiserni ilyen helyekre
nem azert mert ellenörizni akarom csak egyszerüen hiv meg engem is beiger h ott leszek
sokszor semmi kedvem nem volt menni de sokszor annyira jol ereztem magam h mentem legközelebb is.
Menj el vele meglatod nem lesz rossz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!