Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tegyek? A barátom egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? A barátom egy perverz.

Figyelt kérdés

Hát heló mindenki,

2,5 éve udvarol nekem egy 20 éves fiú. Én még csak 17 éves vagyok. Egy kis falucskában élünk.. már eljegyzés is volt.

A multhéten nála voltam és megláttam hogy van egy számomra nem ismert telefonja... nem akarta ide adni. Minden áron tönkre akarta abba a percbe rakni a telefont és a teraszukról kidobta a kertbe. Nagy hisztik érvén manipulálni tudtam azzal a szöveggel, hogy bármit megbocsájtok neki ha láthatom, ha megtudhatom mi miatt "sokalt így be". Bele eggyezett. Lementünk megkerestük a telefont. Meg is lett de ő ismét megfutamodott nem akarta, hogy lássam.. :( azt igérte menjünk hozzám ott elmond mindent. Nálunk voltunk.. a telefon a töltőn (levolt merülve) megkért menjünk ki cigizni.. ki mentünk de fáztam ezert mondtam hogy bejövök egy felsőjért. Azzal a mozdulattal akikor beleptem a bejárati ajtón azt szépen be is zártam... futottam a telefonért majd be a fürdőszobába..

Sajnos az apukám beengedte ezért nem volt sok időm éppen annyi hogy meglátjam : Egy facebookja van amin nem a saját arcát nevét használja... 1500 lány ismerőssel. És jó párral beszélt is. A legcsunyább, hogy a nagynénémet akinek már gyereke és férje van bebolondította oly annyira, hogy perverz képeket küldtek egymásnak. A párom a saját testét küldözgette arc nélkül.. találkozót igért, a titkos vágyairól beszélt neki.... egy szóval maga a rémálom..

Elmondása szerint azért jelölte be az összes nőt a faluból mert megszerette volna őket szívatni.. Az exeit is bejelölte. :(

Fogalmam sincs mit tegyek még mindig annyira össze vagyok zavarodva attól amit láttam hogy nem érzem sulyos e ez a dolog nagyon... azota folyamatosan keres. Ajandekokat kuld.. mit tegyek?

2018. szept. 27. 07:31
1 2 3 4
 31/33 anonim ***** válasza:
Szerintem e hagyd magad hülyére venni a srác által! Ha egyszer megtette, megteszi többször is. Eléggé beteg a pali...
2018. szept. 27. 16:42
 32/33 A kérdező kommentje:

Érdekes válaszokat kaptam, azt kell mondjam.

Voltak akik privátban bombáztak az miatt, hogy 17 évesen eljegyeztek. És mekkora hazugság ez.. Vajon mért lenne?

Más 17 eves lany mar szül 😂

Ti meg a mai vilagban megbotranykoztok egy eljegyzesen.

Na de mindegy.

Aztan volt olyan aki egy megnevezés miatt titulált kamunak..pedig csak kerdezot irtam a valaszolo helyett..ami abbol ered hogy en sosem irtam meg kerdest ki. Es eddig mindig "kerdezokent neveztem meg az egyent"

Hááát igen szkeptikus emberek vannak itt

2018. okt. 9. 15:29
 33/33 anonim ***** válasza:

“Más 17 éves lány már szül😂”

Ja, a putris c*gánytelepen, vagy a Lákátos papa szabaduló buliján esetleg.

2021. máj. 23. 18:32
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!