Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tegyek? A barátom egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? A barátom egy perverz.

Figyelt kérdés

Hát heló mindenki,

2,5 éve udvarol nekem egy 20 éves fiú. Én még csak 17 éves vagyok. Egy kis falucskában élünk.. már eljegyzés is volt.

A multhéten nála voltam és megláttam hogy van egy számomra nem ismert telefonja... nem akarta ide adni. Minden áron tönkre akarta abba a percbe rakni a telefont és a teraszukról kidobta a kertbe. Nagy hisztik érvén manipulálni tudtam azzal a szöveggel, hogy bármit megbocsájtok neki ha láthatom, ha megtudhatom mi miatt "sokalt így be". Bele eggyezett. Lementünk megkerestük a telefont. Meg is lett de ő ismét megfutamodott nem akarta, hogy lássam.. :( azt igérte menjünk hozzám ott elmond mindent. Nálunk voltunk.. a telefon a töltőn (levolt merülve) megkért menjünk ki cigizni.. ki mentünk de fáztam ezert mondtam hogy bejövök egy felsőjért. Azzal a mozdulattal akikor beleptem a bejárati ajtón azt szépen be is zártam... futottam a telefonért majd be a fürdőszobába..

Sajnos az apukám beengedte ezért nem volt sok időm éppen annyi hogy meglátjam : Egy facebookja van amin nem a saját arcát nevét használja... 1500 lány ismerőssel. És jó párral beszélt is. A legcsunyább, hogy a nagynénémet akinek már gyereke és férje van bebolondította oly annyira, hogy perverz képeket küldtek egymásnak. A párom a saját testét küldözgette arc nélkül.. találkozót igért, a titkos vágyairól beszélt neki.... egy szóval maga a rémálom..

Elmondása szerint azért jelölte be az összes nőt a faluból mert megszerette volna őket szívatni.. Az exeit is bejelölte. :(

Fogalmam sincs mit tegyek még mindig annyira össze vagyok zavarodva attól amit láttam hogy nem érzem sulyos e ez a dolog nagyon... azota folyamatosan keres. Ajandekokat kuld.. mit tegyek?

2018. szept. 27. 07:31
1 2 3 4
 21/33 A kérdező kommentje:

Ha lenne egy pici eszetek akkor át gondolhatnátok mivel nem én dobtam fel a "bizonyíték" témát nem kamu.

Nem tudom miért kérdezőt írtam. Válaszolót akartam.

Mindegy. Első kiírt kérdesem volt. Többsem lesz.

2018. szept. 27. 09:01
 22/33 anonim ***** válasza:
100%
Teljesen mindegy mit ígér ez a pasi nem fog sokáig tartani. Majd lesz megint egy másik teló másik fab fiók és folyt köv minden. Nem érdemes vele tovább semmit csinálni szakíts meg vele minden kapcsolatot. Persze a szerelem nagy úr így nem könnyű ezt csak úgy megtenni. Nem tudom miért csinálta ezt talán csak az önbizalmát akarta növelni ha tudja hogy bejön más nőknek is. Minden esetre szégyen hogy a nagynénédet is fűzte. Mindezt melletted? Akkor majd hogy nem megcsalt.
2018. szept. 27. 09:22
 23/33 anonim ***** válasza:
96%

Na ezért baromság 17 évesen játszani az eljegyzést, meg kiposztolgatni fb-on, hogy mennyasszony lettél. Most meg a fejedre is xarhat, akkor se dobod ki, mert ciki lesz a faluban, hogy felbontottátok a jegyességet.

Inkább dobálózz a lementett képekkel, hisztikézz picit, aztán tegyél úgy, mintha minden rendben lenne. Gyorsan hozzámész, pottyantasz két gyereket 20 éves korodig, aztán majd 22 évesen pattoghatsz, hogy miért hagyott el másik nőért, mikor a se.gge is ki volt nyalva. Mindenki ezt csinálja, az nem olyan ciki fb-on, mint kiírni, hogy "egyedülàlló", két héttel eljegyzés után.

2018. szept. 27. 10:20
 24/33 anonim ***** válasza:
Ekkora kamut. Jaa kis falucska=17 évesen már eljegyzik a lányokat. Ne dőljetek már be az ilyen szarságoknak!
2018. szept. 27. 11:00
 25/33 anonim ***** válasza:
16%

Hallottál már erről?

"224. § (1) Aki

a) másnak közlést tartalmazó zárt küldeményét megsemmisíti, a tartalmának megismerése végett felbontja, megszerzi, vagy ilyen célból illetéktelen személynek átadja, illetve

b) elektronikus hírközlő hálózat útján másnak továbbított közleményt kifürkész, ha súlyosabb bűncselekmény nem valósul meg, vétség miatt elzárással büntetendő.

(2) A büntetés egy évig terjedő szabadságvesztés, ha az (1) bekezdésben meghatározott bűncselekményt foglalkozás vagy közmegbízatás felhasználásával követik el.

(3) A büntetés

a) két évig terjedő szabadságvesztés, ha az (1) bekezdésben meghatározott bűncselekmény,

b) bűntett miatt három évig terjedő szabadságvesztés, ha a (2) bekezdésben meghatározott bűncselekmény

jelentős érdeksérelmet okoz."

Örülj ha nem jelnt fel.

2018. szept. 27. 11:06
 26/33 anonim ***** válasza:
100%
Ha számodra még egyáltalán kérdés, hogy mit csinálj ebben a helyzetben akkor tudod mi? Maradj vele, szenvedj tovább a kis hazug hulladék mellett. Agyam eldobom, hogy még mindig nem vágtad ki. Bár nem tudom mit várok valaki olyantól, aki 17 évesen eljegyzéssel bohóckodik..
2018. szept. 27. 11:48
 27/33 anonim ***** válasza:
100%
25-s,nem vagy semmi.A srác bezzzeg ártatlan, mi?!
2018. szept. 27. 12:09
 28/33 anonim ***** válasza:

Szegénykém, nagyon csúnyán át lettél verve, részvétem!

Az egy dolog, hogy perverz, de párkapcsolat alatt ezt csinálni rettentően undorító és gerinctelen, szóval itt inkább az utóbbi a fő probléma, nem a perverzség.

Én abban a pillanatban kidobtam volna az összes cuccát az ablakon-amit hozott hozzánk ,tatyó, pénztárca,stb- és mehetett volna utánuk. Megjegyeztem volna azt is, hogy ha még egyszer meglátom a ház előtt, semmi jóra ne számítson.

2018. szept. 27. 12:11
 29/33 anonim ***** válasza:
81%
Mentségére szóljon, hogy még elég fiatal, de amit tett, az abszolút nem elfogadható. Nyilván a te döntésed, de én nem folytatnám...
2018. szept. 27. 13:34
 30/33 A kérdező kommentje:

A szüleim akarták erőltettni a még egy esélyt érdemel témát.. talan ezert gondolkoztam el rajta.

Köszönöm a válaszaitokat!

Tudom már énis, hogy ebből nincs vissza út.

2018. szept. 27. 16:32
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!