Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ez mitől lehet? Egyszerűen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez mitől lehet? Egyszerűen nem értem.

Figyelt kérdés

Én egy mindjárt 30 éves, az átlagnál kevésbé jóképű , de olykor sikereket elérő férfi vagyok.

A keresés maga elég nehézkes , de ez a kisebb probléma.

A nagyobb , ha össze is jön , akkor előbb utóbb ugyanarra a sorsra jut.

Nagy elánnal kezdődik , szépeket ígértek , amiket szeretnék is betartani. Aztán előbb utóbb valamivel felhúz , de nagyon. E miatt többé nem írok vissza, nem keresem, nem veszek róla tudomást, amíg fel nem adja és nem keres többé.

Legutóbb azzal mérgesített fel az aktuális friss párom , hogy mondta , hogy mostanában szeret csavarogni. Én válaszképp , hogy az jó, benne van a vérében. Erre ő elhordott minden rasszistának , amit le tudott írni. Én meg magyarázkodhattam , hogy nem mint cigánylány , hanem mint aki doha sem megy sehova , de már kikívánkozik a szabadba. És mi közben szabadkoztam lettem mérges , hogy miért is kell ezt , miért nézi ezt ki belőlem.

2018. szept. 24. 17:33
 1/5 anonim ***** válasza:
Szerintem az a gond,hogy nagy hülyeségeket szólsz be,aminek nem is látod az értelmét hogy mit is jelent.Tegyük fel ismerkedünk.Mostanában rám jön a mehetnék,és azt mondom hogy jelenleg szeretek elcsavarogni,kimozdulni ide-oda.Erre te azt írod hogy benne van a véremben.Nekem nem a cigók jutnának először eszembe,hanem az,hogy ez a degenerált még nem is ismer,de egyből megállapítja milyen vagyok(főleg ha a csavargás pozitív töltetű,tehát nem pasizás,stb.).A készülékedben van a hiba.Meg aztán azt ne mondd nekem,hogy nem szúrkálásból írsz ilyeneket,mert ez az.
2018. szept. 24. 18:01
 2/5 anonim ***** válasza:
Nekem ez friss:) még nem volt rasszista csajom:)
2018. szept. 24. 18:13
 3/5 A kérdező kommentje:

Azt el felejtettem hozzátenni , hogy az utolsót előzőleg már ismertem . Nála haverságból akart lenni párkapcsolat. Nagyjából 8 éves dolog volt ez , amikor gondoltuk hát ha.

De az az előttinek az volt a mániája , hogy keveset foglalkozom vele. Amikor naponta kb 2 órát beszélgettem vele.

2018. szept. 24. 18:17
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Az történt, hogy nem gondolkoztál, mielőtt beszéltél.
2018. szept. 24. 18:38
 5/5 anonim ***** válasza:
Túl érzékeny vagy és sértődékeny, ezt egyik nő sem viseli jól. Több türelemmel és körültekintéssel ("benne van a véredben" és hasonló beszólások mellőzésével) állj a nőkhöz, úgy sikeresebb leszel.
2018. szept. 25. 13:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!