Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez mitől lehet? Egyszerűen nem értem.
Én egy mindjárt 30 éves, az átlagnál kevésbé jóképű , de olykor sikereket elérő férfi vagyok.
A keresés maga elég nehézkes , de ez a kisebb probléma.
A nagyobb , ha össze is jön , akkor előbb utóbb ugyanarra a sorsra jut.
Nagy elánnal kezdődik , szépeket ígértek , amiket szeretnék is betartani. Aztán előbb utóbb valamivel felhúz , de nagyon. E miatt többé nem írok vissza, nem keresem, nem veszek róla tudomást, amíg fel nem adja és nem keres többé.
Legutóbb azzal mérgesített fel az aktuális friss párom , hogy mondta , hogy mostanában szeret csavarogni. Én válaszképp , hogy az jó, benne van a vérében. Erre ő elhordott minden rasszistának , amit le tudott írni. Én meg magyarázkodhattam , hogy nem mint cigánylány , hanem mint aki doha sem megy sehova , de már kikívánkozik a szabadba. És mi közben szabadkoztam lettem mérges , hogy miért is kell ezt , miért nézi ezt ki belőlem.
Azt el felejtettem hozzátenni , hogy az utolsót előzőleg már ismertem . Nála haverságból akart lenni párkapcsolat. Nagyjából 8 éves dolog volt ez , amikor gondoltuk hát ha.
De az az előttinek az volt a mániája , hogy keveset foglalkozom vele. Amikor naponta kb 2 órát beszélgettem vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!