Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak? (elég hosszú)
Figyelt kérdés
Egy 15 éves lány vagyok akinek már 5 éve tetszik egy fiú,és egy időben még haverok is voltunk(2 évig).Én ennél egy kicsit többet szeretnék.Általánosba hat évig oszt. társam volt,de elment egy hatosztályos gimibe,ahova jövő évtől én is járni fogok.Szerintetek,hogy keltsem fel az érdeklődését és hogy "járni" tudjak vele.Előre is köszi a válszokat!15/L2010. jún. 22. 23:30
2/15 A kérdező kommentje:
Légyszi normális és felhasználható válaszokat írjatok.
2010. jún. 22. 23:34
3/15 anonim válasza:
hát vedd fel msnre és mondd neki, hogy te is oda fogsz járni stb.. utána már jön magától.:D
4/15 anonim válasza:
szerintem mindenképpen vald be az érzéseidet ha mered ha pedig nem akkor próbálad a figyelemfelkeltést de olyat semmiféleképpen ne csinálj h pl az egyik barátnődet küldd oda :D jó az őszinteség hidd el :) és főképp ha már 5 éve szereted :D
5/15 A kérdező kommentje:
köszi az eddigiekeknek(kivéve az elsőt:D),de légyszi még írjatok.
2010. jún. 23. 17:33
6/15 anonim válasza:
szerintem is az a legjobb ha felveszed msn-re a suli kezdete előtt..azzal az ürüggyel hogy mutassa be neked a sulit.a többi már csak jön magától
remélem hasznos üdv
f/16
7/15 A kérdező kommentje:
köszi utolsó,de hogy kérjem meg hogy mutassa be a sulit?(nem nagy igazából és nem lehet benne eltévedni)
2010. jún. 24. 23:26
8/15 anonim válasza:
vegyél neki egy tálca sört naponta
9/15 anonim válasza:
Vazzeg ez a valld be olyan szánalmas...... akik irják biztos nincs se barátnőjük se barátjuk, vagy max melegek. PFFFFFFFFFFFFFFF. Képzeld el, hogy odaállít eléd egy valaki így BUMM berobban, és szerelmes vok beléd. Őszintén, nem költöznél el mexicoba?
10/15 anonim válasza:
Ébredj fel ha 5 évig nem volt semmi akkor már nem is lesz mert nem érdekled lépj tovább éld az életed nem érekled a csajt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!