Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Képes valaki megváltozni a szerettéért?
Figyelt kérdés
Nem vagyunk régóta együtt, csupán 7 hónapja.. Eddig elvoltunk, nem igazán volt romantikus alkat. Megcsalt, amire a motiváció az volt, hogy csak jött a gondolat, és nem tudott uralkodni magán. Ő akart ezért szakítani velem, mert nem akar többet fájdalmat okozni nekem, de végül csak meggondolta magát, és azt mondta, minden erejével azon lesz, h ilyen többet ne történjen meg. Azóta teljesen megváltozott, imád engem, állandóan velem akar lenni, testi kontaktust keres minden helyzetben, folyton beszélni akar, próbál meggyőzni hogy nem lesz több ilyen, és dicsérget egész nap. Ez megy körülbelül 1,5-2 hete, mióta lebuktak.. Szerintetek ez már állandó állapot lesz, vagy újra képes lesz megtenni?
"Igen. Ahhoz hogy ne tegye meg, ahhoz ki kéne belőle a paráznaságot űzni. De azt egy világi nem tudja."
Jah, mert egy nem világiból ki tudják űzni a paráznaságot? Biztos ezért van annyi pedofil molesztáló pap :D:D:D
2018. szept. 23. 14:04
12/19 A kérdező kommentje:
Kettős véleményeket hallok mindenhonnan, azért is tettem fel a kérdést, mert vannak, akik azt mondják, ha ezt megbocsátom, többet nem fog ekkora fájdalmat okozni nekem, mert látta rajtam mit ért el vele, és rosszul esett neki.. Szerintetek esély sincs rá, hogy ezek után értékeljen engem?
2018. szept. 23. 14:46
13/19 anonim válasza:
Nem tudom. Az a baj hogy nem ő vallotta be, mert megszólalt a lelkiismerete, hanem rajtakaptad, így meg mondhat amit akar.
Ha már a kapcsolat elején nem tudott uralkodni magán, később mitől tudna? Legföljebb eltitkolja hogy "ne okozzon fájdalmat neked". Vigyázz, az ilyen férfiak többsége pont egy ilyen lábtörlőt keres, akit csalhat nyugodtan, mert így az állandó kapcsolat adta kényelem és a titkos izgalom is megmarad neki.
2018. szept. 23. 15:10
14/19 A kérdező kommentje:
Azt mondta már az első percben is lelkiismeret furdalása volt, csak utána már nem akart fájdalmat okozni.. :( Ami valamilyen szinten érthető, és elmondtam neki, hogy így sokkal nagyobbat okozott.
Nem szeretnék papucsnak tűnni a szemében, ezért próbálok helyes döntéseket hozni. És ha csak mosolyszünetet tartanánk? Az megoldás lehet arra, hogy leszűrjem, valóban engem akar-e, és képes változni?
2018. szept. 23. 15:17
15/19 anonim válasza:
Legyen mar egy kis onbecsulesed, az isten aldjon meg! Ilyen faszit akarsz magad melle? Aki megalaz, aztan meg konyorog? Ennyit ersz? Komolyan? Kapd mar ossze es tiszteld magadat, mert senki nem fog. 7 honap utan meg a labad nyomat kene csokolnia es minden percben teged varnia... erre o vegigmegy egy egesz proceduran, hogy felszedjen valakit es megcsaljon teged. Gondolkozzal mar picit. Nem kell ide mosolyszünet, hanem meg kell raznod magadat, es azt mondani: en ennel tobbet erek es megerdemlek egy oszinte pasast magam melle, aki boldogga akar tenni engem!
2018. szept. 23. 15:24
16/19 A kérdező kommentje:
Talán az motivál túlságosan, hogy van pár olyan ember, aki képes ezek után megváltozni... De valóban jobb előre megelőzni a 2. alkalmat. Azt hiszem a következő héten beszélni fogok vele, telón nem szeretnék szakítani.
Addig még szívesen várom bárki véleményét, és köszönöm az eddigi válaszokat!
2018. szept. 23. 15:51
17/19 anonim válasza:
Elso valaszolo vagyok. Mivel nrm vallotta be, sot meg tagadta is, en ott eselyt biztos nem adnek neki. Azon at is siklottam, hogy csak par honap utan mar megcsalt... szakits! Jobbat erdemelsz.
2018. szept. 23. 18:13
18/19 anonim válasza:
naiv vagy.
2018. szept. 30. 02:53
19/19 anonim válasza:
Legyen már önbecsülésed, egy bizalmat nem lehet újjá építeni, elbaszta kész, ez ennyi volt.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!