Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mire jó ez soha nem fog megváltozni?
Megváltozni nem fog, felejtsd el. Nem neveznélek könnyűvérűnek, de kinek mi fér bele, szvsz sok az 5-6 pasi elég sok 20 évesen, de senkinek semmi köze hozzá. Akkor se szabadna ezért pofáznia, ha tényleg átment volna rajtad a fél város, ha neki ez nem fér bele, minek jött veled össze egyáltalán?
Ami a beteges féltékenykedését és agresszóját illeti.. Ne legyél egy ostoba lábtörlő, kérlek, rettenet gyorsan szabadulj meg ettől a b@romarctól. NINCS más megoldás.
A könnyüverüseg nem feltetlenül függ a szexualis partnerek szamatol... de a leirtak alapjan egyaltalan nem gondolom, hogy magadban kellene keresni a hibat.
A valasz meglehetösen egyszerü: Baratod kevesnek erzi magat melletted. Valoszinüleg ugy gondolja, hogy nem tud megfelelöen kielegiteni, vagy ugy erzi, kicsi neki vagy egyeb indok miatt vannak kisebbsegi erzesei amit rajtad vezet le. Ez valoban meglehetösen eretlen viselkedes.
4 ev azert nem rövid idö. Eddig türelmes voltal vagy mostanaban valtozott meg a viselkedese? Igyekeznek kideriteni a helyedben, hogy van e valami kivalto oka a viselkedesenek. Ez nem mentseg ra nezve, de talan egyszerübb neked ez alapjan dönteni, hogy helyre tudja e hozni parod a viselkedeset vagy tenyleg jobb, ha egy erettebb viselkedesü part keresel, aki nem attol tart r....ncnak, mert több partnered volt nala.
Könnyűvérű vagy és nincs igaza.
16 évesen 5-6 fiú, nem éppen normális nevelésre utal, és szerencsétlen.., de ez nincs most. Jelenleg egy ideje együtt lévő pár vagytok. Mond meg neki, vagy elfogajda múltad, mintha témyleg 22, nem 2 éves lenne, vagy nincs értelme folytatni.
#4es mindig ilyen volt és eddig türelmes voltam meg erősebb volt az iránta érzett szerelmem meg úgy voltam vele hogy majd kinövi.
#5ös én vagyok a 22 éves szóval szerintem 18éves koromig nemolyan sok az a 5-6. Meg neki is volt előttem nem egy nője ő fogalmazott így"akiket ba*szogatott" szóval nem egy visszahúzódó emberről beszélünk hanem egy beképzelt, kihanemén, mindenlébenkanál,
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!