Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek az exemmel?

Figyelt kérdés
Másfél éve voltunk együtt barátommal, mikor lett egy új kolléganője, akire féltékeny lettem. Sokat sms-ezgettek, mindig a hátam mögött folyt, de sokszor lebukott vele. Talán ezért is kezdtem annyira féltékenykedni. Persze mindig azzal jött, hogy csak haverok, jól kijönnek, de nem akar tőle semmi többet, mert engem szeret. Mondanom sem kell, hogy nem nyugtatott meg, és addig addig folytak a veszekedések, míg szakítás lett a vége. Ezután egy héttel összejött kolléganőjével, akire én ok nélkül voltam féltékeny... Most kb 3 hete elkezdett keresni, megint hivogat napjában többször is, mondta hogy hiányzom neki, rájött, hogy hülyeséget csinált. Na már most ez mind szép és jó, de a csajjal a mai napig együtt van hivatalosan, mert tart tőle, elég befolyásos csaj. Délutánonként nem taliznak már hetek óta, úgy nincsenek együtt, csak a délelőtt folyamán mikor munkahelyen összefutnak. Mit tegyek? Hihetek neki? Tényleg megbánhatta és én hiányzom??
2008. nov. 4. 13:27
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Az lehet hogy hianyzol neki nemtudom ezt sajnos csak isten es o tudja!Felmelegitve csak a kaposzta jo!
2008. nov. 4. 13:46
 2/5 alice_L ***** válasza:
100%

"a csajjal a mai napig együtt van hivatalosan"

ennek alapjan a kovetkezo kérdéseidre a valaszok:

"Mit tegyek?" - hajds el, messzire.

"Hihetek neki?" - inkabb a Mikulasnak, neki ne.

2008. nov. 4. 14:32
 3/5 anonim ***** válasza:
Nálunk is ez van, és akár hiszed, akár nem, az én párom sexel akarja megoldani és megnyugtatni a lelkiismeretét. Neki egyszerre több csaja is van és nem is egyszer lebukott, de ugyanúgy csinálja. Én már eldöntöttem, hogy hétvégén ha tetszik neki, ha nem, én hazamegyek. Itt könyörög nekem, hogy így szeret, meg úgy nem akarja, hogy elmenjek, de ebből elég volt.
2008. nov. 4. 15:05
 4/5 Srapnel ***** válasza:
Megbánni épp megbánhatta. De kérdezd meg magadtól: kell-e neked ez a férfi? Hihetsz-e neki? Nem fog-e sms-ezgetni később is (nem biztos, hogy fog)? Keress egy olyan pasit, akivel őszinte, normális kapcsolatod lehet. Fölösleges a halott hasát nyomogatni, hogy egy fingot még kicsikarj belőle.
2008. nov. 4. 15:57
 5/5 anonim ***** válasza:

hat ne haragduj,d e ertekelt volna akkor, mikor ott voltal neki./ ha most megbocsajtod , megegyszer megcsinalhatja.

Lehet meg sokat erzel erte, de akji egyszer belemegy, s megbocsajtjak, masodszor is belefog.

S ilyen megalazas egy nonek sem kell.

Az meg h a masik no befolyasos...hat legyen ember a talpan, hiszen ferfi, s ha valamit akar, tegyen erte.

HA igaz, h a no befolyasos, s nem az van, h te is hianyol,d e a masikat sem engedne el.

Sztem jol gondold meg...de sok pasi van ott kint, aki egy kedves nore var, es aki ertekelne is.

2008. nov. 4. 16:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!