Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Magyar lányok összejönnétek egy Roma fiúval?
Tudjuk, hogy vannak különb cigányok, mint a magyarok. De az ritka, mint a fehérholló.
Legtöbbje lop, csal, hazudik, mindent megtesz, hogy ne kelljen dolgozni, elcseszik a pénzünket, mercivel járkálnak segélyért. Félelmetes belegondolni, hogy egyszer ők lesznek többségben, mipedig..... :(
Köszi a lepontozást.
Gondolom a kérdező tanácstalan, azért kérdi.
Miért vagytok cigányellenesek? Sok magyar sem jobb náluk....és közöttük is vannak jók.Nem a származás a lényeg, hanem hogy szeretet
Általánosságban azt mondom, hogy nem. A cigányok 95%-a lop, csal, nem dolgozik, csapatostól támadnak meg magyarokat, büdsek stb.
Én egy normális cigányt ismerek. Ő dolgozik, rendes, kedves, nagylelkű ember. Na az ő fiával (igaz a fiú csak félig cigány) összejönnék. De ebből nem sok van.
MÁR NEM!
Volt egy cigány barátom, 1,5évig jártunk..
Nagy volt a szerelem, de kiszerettem belőle és szakítottam. Ő rendesen járt iskolába, Érettségi előtt volt..
De a családjában, a legnagyobb végezettség a 4 osztály volt .. -.-"
Amikor szakítottam a a fiúval, a testvérei betaláltak az utcán, h hogy tehettem ilyet meg szívtelen magyar k*rva.. -.-
Azóta nem szeretem őket!
És ha már levagyunk rasszistázva, mi akik nem szeretjük őket. tudatom veletek, hogy a legnagyobb rasszisták a cigányok!
Pl. B*dös magyarok, paraszt g*ci...
17/L
Ha kiderül hogy ő az az ember akire nekem szükségem van,akkor igen!
20 L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!