Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek elfogadható hogy a páromat (férfi) egyszerűen nem érdeklik az autók?
Engem nem izgatna, vezetnék én, én szeretek vezetni. :D
N
Én is hasonló vagyok, bár vqn autóm, és néha használom is, de annyi kell, hogy elvigyen a->be. Az exem azon volt felháborodva, hogy miért nem akarok igazi "pasis" autót (németet), miért nincs bnv-m, és miért nem szeretem a masturbati-t.
A nagyon gyors(sebességben, és/vagy kanyarodásban), nagyon terepképes, vagy új technikai megoldásokkal operáló autókat én is megnézem, de a sima "luxus", és " menő" autókra inkább fanyalogva nézek, kompenzátoroknak hívom az ilyeneket, a német autómárkákat speciel a dicső múltból építkező marketingmárkáknak tartom.
De nem érdekelnek különösebben. Motorozom, de azokat se nagyon ismerem fel, ott is a műszaki dolgokat nézem, nem a márkát és az idomokat.
Nekem nem volt olyan parom akinek nem volt jogsija es nem szeretett vezezni. Persze nem voltak autobzik sem.
En pl imadok vezetni.
Vegyel egy autot es vezess...miert szentiras az h a ferfinak kell vezetnie? Rengeteg no van az utakon.
Igen, a férjemet sem érdekli a vezetés, jogsija sincs. Néha megjegyzi egy autóra, hogy mennyire szép, de ennyi. Engem sem érdekelt. Tavaly gyerek született, és rájöttem, hogy nagyban megkönnyítené az életünket, most kezdek vezetni. Szerintem örülj neki, így a tied lesz a gyeplő, és olyan kocsit vehetsz, ami neked tetszik.
off:#8 Nekem is gyerekkori álmom repülőt vezetni, a világ legjobb érzése lehet.
Meg tudom érteni a párodat, én is gyűlölök vezetni, amikor csak tehetem, elkerülöm.
Nem értem, mi bajod.
Te akarsz autóval furikázni? Akkor furikázz te autóval. Problem solved.
Amúgy persze hogy találkoztam hasonlóval, nehogymár kötelező legyen x dolgot szeretnie valakinek csak azért, mert van valami a lába között.
Te örülnél, ha bezavarna a konyhába, hogy főzzé', mer' az a nő dolga általában? :)
"Azt gondoltam majd lesz kocsink és ő vezetné,ahogy általában szokott lenni hogy a férfi vezeti a családi autót." :-DDDD Neee!!!
Téged nem az eszedért és a csodálatos kedvességedért vett el a férjed, mi? Buta liba. Ja és, hogy örüljenek azok a férfiak, akik szerint minden feminista csak a nőket védi: Nem csak, hogy egy buta liba vagy kérdező, hanem még egy szexista paraszt is. Vezessél te autót, nem fog letörni a műkörmöd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!