Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mennyire "szörnyűségesek" a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire "szörnyűségesek" a női elvárások? Olyan válaszokat várok, férfiaktól, hogy az alábbi elvárásoknak ki tud megfelelni?

Figyelt kérdés

Tegnap kitettem egy kérdés kapcsán egy kérdést ahol vártam, hogy lányok és nők írják le, hogy milyen elvárásuk van egy férfival kapcsolatban. Azt szeretném bizonyítani, hogy egyáltalán nincsenek a nőknek millió szám durva elvárásai. Összegeztem jó pár választ és pontok mögötti ki szám az, hogy a kb 10 válaszból hányan említették meg az adott pontot valamilyen módon. A külsőségeket kihagytam, mivel nem sorolható olyan be elvárásnak általánosságban, hogy legyen valakinek barna haja. Például.

Lényegében ennyi lenne a történet. Válaszokban azt várom, hogy 1. Igen. 2. Igen. 11. Nem.. Szóval te, mint férfi meg tudsz-e felelni az adott elvárásnak.

Valamint kifejtheted a véleményed is. Nők is válaszolhatnak, hogy mennyire helytállóak az összeszedett pontok :) Köszönöm mindenkinek.

Íme: (Nem gyakoriság sorrendben.)

1. Szeret és vonzódik hozzám.

2. Meghallgat, bízik bennem, tudunk egymáshoz alkalmazkodni, elfogadni egymást. (6)

3. Nem sértődős, Lehet vele rendezni a konfliktusokat intelligensen. (3)

4. Nincs semmilyen függősége. (4)

5. Van elképzelése a jövőjéről és vannak céljai, dolgozzon. (6)

6. Azonosak a terveink legyenek hosszú távon, család, gyerek, életszínvonal, életvitel terén.

7. Nem hím soviniszta, nőgyűlölő, homofób, rasszista, antiszemita és nem vallásos, nem szűk látókörű, nem buta és primitív, nincsenek komplexusai. (8)

8. Hasonló politikai nézeteket vall, mint én. (2)

9. Közös érdeklődési kör, közös programok és együtt töltött idő. (6)

10. Ugyanúgy szüksége van az én időre, mint nekem, nem akaszkodik rám. (2)

11. Őszinte, hűséges. (3)

12. Érdeklődjön irántam, és azután is tudjon udvarolni, hogy együtt vagyunk, legyen udvarias. (2)

13. Szeresse az állatokat (3)

14. Mosolyogjon sokat, legyen életvidám és nyitott

15. Ápolt, rendszeresen tisztálkodik, legyenek rendben a körmei és legyen jó illata. (2)

16. Legyen jó az ágyban és legyen hasonló a szexuális érdeklődés. (2)

17. Legyen magabiztos. (3)

18. Legyen humoros, vicces, meg tudjon nevettetni (4)

19. Tudjon önálló gondolatokat felmutatni és ne legyen tucatember aki a tömeget követi. (3)

20. Választékosan tud beszélni, tud jól kommunikálni. (2)

21. Legyen egészséges.

22. Ne legyen neki büdös a házimunka.

23. Meg tudja védeni a barátnőjét.

24. Legyen magas érzelmi intelligenciája. (3)

25. Legyen intelligens + alapmüveltség (2)

Tudom, némelyik teljesen relatív és teljesen eltérhet különböző személyeknél, ezeknél a pontoknál írd le te magad, hogy mi a véleményed vagy csak azt, hogy mihez tudnál alkalmazkodni. Például ennél: 5. Van elképzelése a jövőjéről és vannak céljai, dolgozzon. (6)

2018. szept. 19. 21:44
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
0%

És ime a válasz miért elérhetelenek az elvárások.Kb olyan mint h csinálj egy finom szendvicset lekvárral hússal és hallal...tetején tejszin habbal..mert mindent szeretik de egybe sz#r lesz.

PL:

Nem hím soviniszta, nőgyűlölő, homofób, rasszista, antiszemita és nem vallásos, nem szűk látókörű, nem buta és primitív, nincsenek komplexusai. (8)

Majd alatta valahol legyen egyforma a politikai nézetünk....

Ez a kettő üti egymást ahogy a ne legyen gyürködő meg szűklátókörűség de vallásos sem...tehát ő egyik sem lehet mert AZ ILLETŐ NEM TŰRI A KIREKESZTÉST...DE HA PL BUDDHISTA..már ki is van rekesztve :D Továbbá ha valaki nem szűklátókörűség annak nem mindegy h a párja milyen politikai pártra teszi 4évente az X-t?De most komolyan 4évente elmész egy papírra tenni egy x-t és ezen emberek kiakadnak és veszekednek...EGY DARAB Xen mintha bármit befolyásolna...<<szóval megint ütődik a szűklátókörűség..

19.nem is értem mi az h legyen önnáló gondolata??kinek nincs?vagy van olyan akinek nem súúgnak a hangoookkk??? :O

Dolgozzon ez most a tini párkapcsolatok???Nem hiszem h ilyen sok ember nem dolgozna mikor pont mostanság lehet hülyére keresni magát az embernek...

Legyen intelligens + alapmüveltség (2)Ha egy percre is meg akar ezeknek felelni akkor ezen már megbukott...ÜDV A 22es csapdájában! :D

Legyen jó az ágyban...és h és mikor fog kiderülni sex előtt?Szia laci vagyok 10ből 9nő az én fszom ajánlja :D ja meg 2fogorvos is :D...Vagy randi előtt egy gyors ismerkedős sex? :O :D De csak anál mert a többi majd csak ha együtt leszünk ne h elkapjunk egymástól valamit... :D :D :D

Szóval kedves kérdező ha már intelligenciánál meg elvárásoknál tartunk akkor esetleg az egymást ütö pontokat nem külön szedni hanem egybe rakni akár egy "és vagy"kapcsolattal..De mondok még1x bet le kéne szállni a magas lóról mert ahogy elnézem a saját elvárásotoknak sem feleltek meg :D...lásd szaklátókör vs egyező politikai nézet :D Szóval mi lenne ha csak nem írnátok le másokat egyből le hanem ismerkednétek és majd lesz valami alapon..És majd ha megismertétek egymást eldől mi lesz? :O

De ugye a külsőségeket kihagytátok és a sírás azon megy h már elvileg ott elvéreznek a srácok..Mondjuk a nincs barátnőm rinya gépek is megérdemlik a sorsukat bár kicsit sajnálom őket.

Mert nem tudják miért siránkoznak annyit...majd ha túl lesznek pár kapcsolaton akkor fogják a fejüket a falba verni h inkább fizettek volna egy útszélinek még úgyis jobban járnának :D

2018. szept. 19. 22:15
 12/17 anonim ***** válasza:
0%
utolsó voltam ki maradt a kedvencem meg tudja védeni a barátnőjét...MITŐL???Ha az utcán a fél család megtámad késsel mp3 lejátszóért??most ez komoly? :O vagy ha épp kitör a 3.világháború és rakéta támadás ér minket?Esetleg űrlény invázió?Ja és Előre szolok ez is csapda...egyszer vertem meg egy gyereket a csajom előtt..utána már többet nem volt a barátnőm...belénk kötött egy ilyen helyi én vagyok a tudd h hol a helyed gyerek...(el tört a lába)
2018. szept. 19. 22:24
 13/17 anonim ***** válasza:
0%

Nem olvastam végig, de elvárások, már is léptem tovább. Autót veszek, ott vannak elvárások.

Párkapcsolatnál, egyikünknek sem volt elvárása, talán pont ezért tart már régóta as párkapcsolatom..

2018. szept. 19. 22:26
 14/17 anonim ***** válasza:
0%

#12 igen, erre írtam, hogy nem a megvédéssel van itt a gond, hanem hogy utána téged csuknak le, mert 1 vallomás lesz 5 másikkal szemben...

Utcai csetepaténál, rablásnál stb. senki nem a rablóktól fél, hanem hogy mit kap a karhatalomtól, ha megvédi magát. A haza jogrendszer a bűnözőt védi sajnos.

2018. szept. 19. 22:26
 15/17 anonim ***** válasza:
100%

49%, te például csúnyán megbuktál az intelligencia-résznél, mert kb az összes sirámod értelmetlen annak fényében, hogy mi is a kérdés valójában. Segítek: olvasd el az elejét is. Akár többször is.

Önálló gondolata sok embernek nincs, az ilyeneket onnan lehet felismerni, hogy sablonokat hajtogatnak, sokszor ugyanazokkal a szavakkal, mint a többiek. Azaz csak másokat másol, nem belülről jönnek a gondolatai.

2018. szept. 19. 22:36
 16/17 anonim ***** válasza:
86%

1. Nyilván ez alap, ha valakivel párban vagyok, de amíg nem ismerem, addig nem fogom szeretni.

2. Ez természetes egy párkapcsolatban.

3.✔

4. Sajtfüggő vagyok.

5.✔

6. Nyilván nem lehet minden tervünk ugyanaz, de a kettőt össze lehet egyeztetni.

7. ✔

8. Hozzám hasonló politikai nézeteket szerintem nagyon kevesen vallanak, mivel egy szabadelvű,piacpárti,kapitalista,individualista,minarchista libertariánus vagyok. Élni és élni hagyni az elvem, mindenkit úgy fogadok el, ahogy van, semmi előítélet nincs bennem. Engem nem zavar, ha valakinek más poltikai nézetei vannak, csak ne akarja a nézeteit rámerőltetni.

9. Nyilván kellenek közös programok.

10.✔

11.✔

12. Nyilván ha érdekes marad számomra, akkor a végtelenségig érdeklődni fogok iránta, ez tőle függ.

13.✔

14.✔

15.✔

16.✔

17.✔

18.✔

19.✔

20.✔

21.✔

22.Utálom a házimunkát, de képes vagyok közös megegyezés alapján beosztani, illetve nekem arra is telne, hogy néha felbéreljek egy takarítót.

23.✔

24.✔

25.✔

2018. szept. 19. 22:38
 17/17 anonim ***** válasza:
29%

Érdekes, hogy a hetes pont a legnépszerűbb, és szerepel benne, hogy egyrészt ne legyen szűk látókörű, másrészt ne legyen vallásos. Hát nem tudom, 6 milliárd embert csak úgy kirekeszteni szerintem eléggé nagy szűklátókörűségre vall, lol

P.S nem vagyok vallásos, csak feltűnt

2018. szept. 19. 23:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!