Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fingottam a párom előtt, mit tegyek?
Párommal összeköltöztünk 3 hónapja, néztük a TV-t tegnap délután az ágyból összeölelkezve, én pedig pukiztam és elkezdett engem szivatni, hogy jujj ennek szaga is volt és tulteszek a Stafford kutyánkon 3szorta és elkezdett hangosan röhögni! Most is fürödött a kádba kedvesen behivott magához, hogy üljek bele én is hozzá, már szállnék be és mondta hogy én ugyis jakuzzit csinálok belőle!
Ő csak viccel meg jókat röhög rajta de engem nagyon zavar, hogy nem tud tullépni! Most már én leszek a fingós barátnője akin lehet vihorászni?
24/L
No aztán mertek e már egymás előtt fingani?
Így kérdezte meg nagyapám,hogy mióta járok a lánnyal,aki most már a feleségem.
Ne parázz!Ti csajok sem tudjátok felköhögni.Valahol ki kell neki jönni,és a pukinak ez a természetes útja.Semmi szégyellni való nincs ebben.
38/F
azért annak örülök, h nálad ez nem természetes, szerintem ennek nem kell annak lennie egy kapcsolatban, de ha egyszer egyszer történik ilyen, akkor azon mosolyogj egy jót és lépj túl rajta......ismertem olyan lányt, aki a férje pofájába büfögött az asztalnál, ill. a kocsibban, mikor hátul ültünk és mikor megemlítettem a páromnak és ő visszajuttatta h ez mennyire furi, még én voltam a különc.....
egyébként az ember szerintem jópár évig nem akarja h a párja tudja, h ő most mit és hogyan csinál a wc-n.....tv, rádió egyszerre megy és ez így kulturált szerintem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!