Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Randizni fogok egy budapesten elo ugyveddel,250 kmre lakik tőlem és miért szeretne annyira vonattal jonni hozzam?
Lehet, hogy rajott, gyorsabban leer vonattal, minthogy dugoban araszoljon pentek este Bp.-rol kifele.
Lehet, hogy "befektetett" egy kapcsolatba egy 50%-os mav kedvezmeny kartyaval
Lehet, hogy siman megunta a vezetest, es pihenni akar. Mig vezetes kozben csak a vezetesre koncentral az ember, vonaton tud olvasni, enni, inni, aludni
Lehet, hogy szervizben van a kocsija.
Viszont lehet, hogy a Te ugyveded az a pali, akivel en is randiztam mostanaban, bar o egyik randira bringaval jott, a masikra eleve vonattal, mert volt mavos kedvezmenykartyaja, es azt eleg sokszor hasznalta. Azt nem tudom, hogy volt-e eleve autoja vagy nem, de ugyved is volt, szeretett vonatozni, hetvegen mindig olyan elfoglalt volt...
Mer' óccsóbb.
Egyébként én is vonatot választanék ha elfoglalt ember lennék, hogy kihasználjam az órákat pihenésre, lazításra, belemerülni a gondolataimba, és (nekem még nincs jogsim de gondolom úgy van) fáradtan veszélyesebb vezetni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!