Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nincs 40 felett jóképű, magyar férfi celeb?
Nőket lehetne sorolni, több gyerek után is szépek maradnak.
De férfi celebek között csak elvétve.
Pintér Tibor, Bereczki Zoltán, Rékasi Károly... az ügyeletes szívtiprók is legfeljebb átlagosak.
Hol vannak Brad Pitthez vagy Clooney-hoz?
Miközben arról van szó, hogy 40 felett lesz a férfi igazán sármos. Ehhez képest pont hogy 20 évesen néztek ki utoljára valahogy. Pedig pénz lenne rá.
Ha nem lenne híres, a kutya se írna vissza nekik társkeresőn.
Talán Árpa Attila az, akinek jót tettek az èvek, és jobb pasi, mint fiatalon.
Hogy is van ez?
Mondjuk a Bereczkire mindent lehet mondani, csak a jóképű semelyik szinonímáját sem. Szerintem hangra se akkora wasistdas, csak anno jól felkapaszkodott a Szinetárék hátán, amit mára abszolút elfelejtett. Bár a Sztárban a sztár c. műsorban kiváló volt.
Ennyi erőből Németországban is lehetett volna Boris Beckert sármosnak titulálni, de annál még nekik is több ízlésük van.
Akit még jóképűnek lehet mondani, és hangra is jó, az a Rékasi Károly-legalábbis annak, akinek a világosabb pasik jönnek be-. Ha már szinkron, Szabó Sipos Barnabás- ha már George Clooney szóba került, a magyar hangjáról is beszéljünk- korához képest most se nézne ki rosszul, ha borotválkozna és fazonra vágatná a haját. Pl. A konyhafőnökben jól nézett ki, ahogy abból elmazoslázgattam pár képet. Ha már Brad Pitt, Selmeczi Roland-Isten nyugosztalja- mellett se menjünk el szó nélkül, szerintem ő se nézne ki rosszul, ha még élne.
Amúgy Pintér Tenyával kinézetre nem lenne akkora gáz, ha egyrészt ápolná a haját-valahogy sok pasi idáig nem jut el, ha be akar vágódni a nőknél- és nem növesztené a világba, fazon nélkül, ami fiatalon még szódával elment, mert nem volt csúnya arcú, de 40 felett már azért nem kéne erőltetni. Ha eljárna rendszeresen fodrászhoz és vágatna egy normális, neki jól álló rövid hajat, nem lenne vele kinézetre akkora a gáz. Az, hogy emberileg milyen, az más tészta.
Most, hogy mondod, kérdező, amikor csinálnak ilyen sármos pasi összeállítást magyar színészekből, mekkora poén, hogy a top 3-ba is benyomják másik 3 pasi mellé a Csányi Sanyit-még jó, hogy nem a bankost-, a Szabó Győzőt meg a Kolovratnik Krisztiánt.
Ez a triász kb. minden listából kihagyhatatlan, pedig Csányi spanyolországi viszonyokhoz képest a fasorban sincs-volt ott egy félévet, tudom miről beszélek-, Szabó Győző meg Kolovratnik Krisztián mondjuk a jóképű oroszokhoz képest.
14: Hát ez az!
Mekkora szegénysègi bizonyítvány, mikor Gesztesi Károly az aktuàlis hősszerelmes.
De ott a fitness vezér Schobert Norbi is: rendesen leengedett 40 felett, bezzeg a -félesége két gyerek után is tartja a -formáját, sőt...
És akkor ők azok, akik adnak magukra, mert abból él, hogy nézik. Azok a bizonyos sármos 40-esek, akikre a tinik izgulnak. Àllítólag...
Az átlagos magyar férfi meg úgy néz ki, mint Alekosz és Gesztesi.
Showder klub: humoruk az van, és teljesen átlagosak külsőre. De már KAP és Kiss Ádám se néz ki úgy, mint tíz éve.
A többieket inkább hagyjuk is.
40 feletti szép nőkkel Dunát lehetne rekeszteni, és nem csak a celebekkel! Nem is csoda, ha ők is inkább külföldön néznek párt, és nem arra várnak, hogy majd 30-40 után lesz a magyar férfi a szexpiaci értéke csúcsán.
😆😆😆😆😆
Sajnos így van. :(
Válás után először a 40-es korosztályban próbáltam párt keresni. De tragikus, hogy mennyire nem adnak magukra. Az a legszomorúbb, hogy ennek ellenére úgy páváskodnak, mintha minden nő róluk álmodna.
Úgyhogy lejjebb adtam az igényeimet, és beértem egy 28 évessel. 😆
Ha már itt tartunk...
Én pl. nem tudom, miért sztárolják a Nagy Ervint, hogy ilyen-olyan jóképű, meg nem tudom mi. Öltözködni nem tud, haját nem tartja karban. Ha adna is magára, akkor is egy tök átlagos kinézetű fickó lenne, tök átlagos hanggal.
A csúnya öregedéshez az is nagyban hozzájárul, hogy rengetegen kopaszodnak, már huszonéves korukban, sokan hagyják ezeket a foltokat kb. seggig nőni, nem csak a művész világban. Ha valaki fiatalon őszül, azt is leszarja a legtöbb pasi, nem borotválkozik normálisan.
Na arról ne is beszéljünk, hogy a legtöbbjük önállóan nem tud normálisan felöltözni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!