Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Gondoltatok már arra, h a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gondoltatok már arra, h a pasitok?

Figyelt kérdés

...az előttelek lévő nőknek nemm kellett valami rossz tulajdonsága miatt, nektek meg kell?

Hogy megelégesztek, megalkusztok a félig jóval, hibással is?

Tudom, h fejlődhetnek valamennyire az emberek, de pl vannak alapvető dolgok amiben soha nem változnak.

Olyan tulajdonságra gondolok, ami miatt mindegyik előző barátnője otthagyta.

Pl, zsugori,

vagy

-rossz modora van,

-egyáltalán nem figyelmes

-szórja a pénzt,

-rossz az ágyban,

- képtelen arra h kedves legyen

-az érzéseiről beszéljen,

-érzelmi zsaroló,

- sunyi,

-túl sérelmes,

-mindig negativra jár az agya

2018. szept. 11. 18:38
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
bocs, javítok Talán 1 db*
2018. szept. 11. 19:22
 12/13 A kérdező kommentje:
Úgy is feltehettem volna a kérdést, h gondolkoztataok e már h a pasitok miért nem kellett más nőknek? Milyen tulajdonság miatt?
2018. szept. 11. 19:34
 13/13 anonim ***** válasza:
100%

Nem mindenkinek ugyanaz az értékrendje. Ami egy lánynak ordas hiba az nekem lehet semleges is. Pl párom rettentően nyílt és egyenes mindennel kapcsolatban. Ez sok lánynak baj volt mert nem mindenki szereti ha valaki ennyire nyílt.

Ez csak egy példa de ezt minden tulajdonságával el lehet zongorázni, mert lehet ami nekem főnyeremény az valakinek pont semleges.

Plusz mi van akkor ha a párom szakított előző kapcsolataiban? Akkor ő egy tökéletes félisten?? :D

2018. szept. 12. 06:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!