Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan bízzak meg benne? Vagy ne is tegyem?
7 hetes kismama vagyok.
Párommal osztottunk szoroztunk és arra a döntésre jutottunk hogy a legjobb megoldás az lenne ha kimenne egy pár hónapra Németországba dolgozni amíg összeszedi magát és külön albérletbe tudunk költözni. Eddig ezzel a részével nem is lenne baj csak hogy Németbe van az unokatestvére akihez megy ki ugyebár, mert ő intézte neki a helyet. Neki se család, se barátnő, úgymondd jól érzi kint magát. Fű, pia, könnyű vérű nők szolgáltatásaiért fizet.
Megbízok a páromban de azért férfiból van és aggodalommal tölt el ha belegondolok, hogy 4-5 hónap elég sok idő szexmentesen.
Ti hogyan kezelnétek ezt a helyzetet?
Ennyi információ alapján nem lehet eldönteni, hogy hitelt érdemlő-e a hűsége. Fogalmunk sincs mióta vagytok együtt. De ha tényleg albérletre , meg kaucióra úgy kell összetenni a pénzt, akkor a gyereket nem szabad megtartani, mert csak nyomorúságba döntitek, meg magatokat is.
Én biztosan elvetetném. De neked azt tanácsolom, hogy szüld meg, és add örökbe.
Van az ember életébe az a helyzet, amikor inkább lemond a pénzről, és inkább alkalmazkodik, mint sem esélyét adja annak, hogy egy család szét tudjon hullani.
Ezekbe az időkbe, abszolút lényeges lenne, hogy együtt várjátok a babátokat. Hogy jelen legyen, hogy melletted legyen. Hogy együtt kezdjétek el a kisember életét-közösen. Nem úgy, hogy az egyik a családfő 1000km-el arrébb, míg te itthon a gyerekkel. Aztán a gyerek ha meglátja az apját meg ordít, mert teljesen idegen neki.
Kérdező, azok a kérdések, amiket itt feltettek a korábbiak, nem irreleváns kérdések, értelme lenne itt válaszolnod rá, mert akkor mi is precízebb és tájékozottabb válaszokat tudunk adni.
Én a válaszom a magam részéről leírtam korábban. Ha nem bízol benne, akkor felesleges az egészen gondolkodni.
Hát elèg szomorù hogy most kaptatok csak észbe hogy nem egészséges szülökkel lakni..
De hogy vàlaszoljak is a kérdésedre mi kint élûnk páromal 5 éve kûlföldön Ausztriában..
A munkatàrsainak a fele azért dolgozik kint hogy a csalàdját hitelt házat kitudja fizetni... Mindegyiknek felesège gyereke.. Hétvégente hazajárnak Magyarba...
De itt kint mindegyiknek szeretöje van.. Ugy hogy otthon az asszony nem is tudja..
Ismerek olyat is akinek itt èletársa van otthon asszony gyerek minden... A szeretö tud a családròl otthon aztis tudja hogy hétvégente miért jár haza a pasi.. Öt nem zavarja együtt élnek albèrletbe felesbe fizetik. Persze az asszony otthon ugy tudja hogy a férje szállòn van...
Szòval ami külföldön fog vele történni te arròl soha a büdös èletbe nem.fogsz ròla tudomást szerezni... Ha történik valami persze...
Vagy kiengeded és végig idegeskeded a terheséget.. Ami nem tesz jòt a babának...
Vagy megoldjátok otthoni körülmények között.. Otthoni munka mellett...
Vagy együtt jöttök ki... Jogosult vagy a csaladira meg a gyesre meg ha nem is dolgoztal kint... Mondjuk nekem 35 hetes koromig dolgoznom kellett ...
De arra készüj fel ha egyedül jön ki már nem az az ember fog hazamenni látogatòba akit kiengedtél...
"Megbízok a páromban"
"de azért férfiból van és aggodalommal tölt el ha belegondolok, hogy 4-5 hónap elég sok idő szexmentesen"
A mondatod egyik felével ütöd a másikat. Ha egy ilyen alja primitív ösztönlény szarnak gondolod a párod, akkor mi a francért vagy vele és minek szülsz neki gyereket?
A pénz albérletre kell. Oké. Azt szerinted nem kell fizetni a későbbiekben? Kimegy 4-5 hónapra és egész életetekre boldogan éltek az albérletben abból a pénzből?
Te se gondolhatod ezt komolyan.
15 vagyok
Áruja már el nekem aki lepontozott mi nem tetszik a hozzászòlásomban? Rendesen lelettem pontozva...
Várom a választ
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!