Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők szoktak bocsánatot kérni bármiért a férfiaktól?
Intelligencia kerdese es nem annak fuggvenye h mi van a labam kozott.
Nincs olyan h A nok. Egyes nok igen,masok nem, en szemely szerint szoktam. N
A bocsánat kéréséről:
A bocsánat kérése nem a vélt, vagy valós vétek megbánását fejezi ki, hanem a bűntudat elengedését, és/vagy a kapcsolati státusz megtartását szolgálja.Önző dolog, menekülés a lelki ismeret elől.
Ami működik:
"Sajnálom."
Egyetlen szó, önmagában kifejezi a megbánást, nem kéri önző módon a megbocsájtást csak azért, hogy az alany nyugodtan tudjon aludni, mert megbocsájtottak neki.
Bocsánatot "kérni" senkinek nincs joga.
Ja igen, nekem már mondták, hogy sajnálják, mikor tudták, felismerték, hogy valamit elszúrtak.
És az erre való képtelenség nem a nőkre, vagy férfiakra lebontható jellemhiba, hanem azok az emberekre jellemző, akik megrekedtek egy gyerek szintjén érzelmileg, ugyanis a felnőtté válás ott kezdődik, mikor felelősséget vállalunk a saját érzelmi életünk minőségéért, és a tetteinkért.
Persze, ha tényleg én voltam a hibás. Alapvető dolog.
Amúgy fura nőket ismerhetsz, az én környezetemben a nők nagyrésze még egy papírzsepi elkéréséért is elnézést kér. :D
Én pl. szoktam, ha kések randiról 5 percet vagy aznap nem érek rá.
24/n
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!