Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A nők szoktak bocsánatot...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők szoktak bocsánatot kérni bármiért a férfiaktól?

Figyelt kérdés
Nem akarok senkit se provokálni de velem eddig még nem fordult elő hogy egy nő bocsánatot kért volna mikor hibázott és érdekelne hogy vajon mások is észleltek-e ilyet. Nők válasza is érdekelne.
2018. szept. 9. 21:04
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
0%
#20, senki nem kapaszkodik semmiféle hazugságba. Nem kell "hinnem" semmit, én ezt tapasztaltam, hogy mindig én voltam a bűnbak. Azonkívül a Forbes-nak vajmi kevés köze van a magyar nőkhöz.
2018. szept. 10. 00:21
 22/29 anonim ***** válasza:
93%
Engem úgy neveltek, hogy soha semmiért nem kértem bocsánatot. Bár ritka volt azon eset amikor kellett volna. Viszont a párom megtanított rá hogy nincs ebben semmi. Nem kerülök alsóbb pozicíóba ha bocsánatot kérek és belátom a hibám. Azóta már nem érzgem az egom lerombolásának ha el kell ismernem a hibámat.
2018. szept. 10. 01:02
 23/29 anonim ***** válasza:
22%
A feministák (tehát a többség) nem, szerintük minden kizárólag a férfi hibája lehet.
2018. szept. 10. 07:41
 24/29 anonim ***** válasza:
95%

Intelligencia kerdese es nem annak fuggvenye h mi van a labam kozott.

Nincs olyan h A nok. Egyes nok igen,masok nem, en szemely szerint szoktam. N

2018. szept. 10. 08:21
 25/29 anonim ***** válasza:
Szoktam bocsánatot kérni. Épp tegnap kértem bocsánatot a férjemtől, mert véletlenül összecseréltem a poharainkat, az apósomtól mert sikerült rányitnom a vécét, és a macskától, mert véletlenül nekiütöttem a táskámat.
2018. szept. 10. 08:23
 26/29 anonim ***** válasza:
69%

A bocsánat kéréséről:

A bocsánat kérése nem a vélt, vagy valós vétek megbánását fejezi ki, hanem a bűntudat elengedését, és/vagy a kapcsolati státusz megtartását szolgálja.Önző dolog, menekülés a lelki ismeret elől.

Ami működik:

"Sajnálom."

Egyetlen szó, önmagában kifejezi a megbánást, nem kéri önző módon a megbocsájtást csak azért, hogy az alany nyugodtan tudjon aludni, mert megbocsájtottak neki.

Bocsánatot "kérni" senkinek nincs joga.

2018. szept. 10. 09:41
 27/29 anonim ***** válasza:
100%

Ja igen, nekem már mondták, hogy sajnálják, mikor tudták, felismerték, hogy valamit elszúrtak.

És az erre való képtelenség nem a nőkre, vagy férfiakra lebontható jellemhiba, hanem azok az emberekre jellemző, akik megrekedtek egy gyerek szintjén érzelmileg, ugyanis a felnőtté válás ott kezdődik, mikor felelősséget vállalunk a saját érzelmi életünk minőségéért, és a tetteinkért.

2018. szept. 10. 09:44
 28/29 anonim ***** válasza:
100%

Persze, ha tényleg én voltam a hibás. Alapvető dolog.

Amúgy fura nőket ismerhetsz, az én környezetemben a nők nagyrésze még egy papírzsepi elkéréséért is elnézést kér. :D

2018. szept. 10. 11:23
 29/29 anonim ***** válasza:

Én pl. szoktam, ha kések randiról 5 percet vagy aznap nem érek rá.

24/n

2018. szept. 10. 18:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!