Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogosan esik rosszul, hogy mindig elalszik?
Barátommal nagyon más a bioritmusunk,nemtudom ez később lehet e gond majd. Én későn fekvő,korán kelő vagyok,ő pont a forditottja.
Egyetemre járunk,ilyenkor nyáron keveset találkozunk,de akárhányszor telefonálnánk,neki csak este jó,de akkor csak kb öt percet beszélünk,mert rögtön elköszön,hogy ő álmos. Bezzeg ha a barátaival bulizik,akkor képes fentmaradni hajnal háromig.
Ha együtt vagyunk is elalszik,akár kilenckor is,én meg még három órát fekszem mellette.
Ha szóbahozom neki,akkor azzal jön,hogy ő álmos,akkor aludnia kell. De nagyon rosszul esik,hogy ilyenkor,amikor velem lehetne,vagy velem beszélhetne elalszik,máskor meg fentvan a barátai kedvéért.
Jogos,vagy csak túlreagálom? Vagy másnak is van ennyire eltérő bioritmusú párja?
Biztos fárasztó az egyetem meg minden,de szerintem jogosan esik rosszul.
Ha lenne barátnőm és hasonló helyzetben lennénk, én biztos addig fent maradnék a kedvéért ameddig csak tudok/ ameddig ő is:)
Szerintem nem lenne nagy baja ha legalább még plusz fél órát vagy akár egy órát ébren maradna
Én vagyok fel éjfél, egy óráig és későn kelek.
A párom 20 órakor már alszik és 5 órakor már fel van, én meg 7-8 körül ébredek.
Ez a bioritmusunk. Ez nem a másik ellen van. Ilyenek vagyunk és kész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!