Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Néktek szokott ilyen lenni?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Néktek szokott ilyen lenni? (komoly kapcsoltaban levők irjanak)

Figyelt kérdés

16 évesek vagyunk. néha ugy érzem mintha elmult vna a szerelmem... Azt érzem h. nagyon szeretem meg iylenek de pl: az elején sokkal jobban hiányzott amikor nem taliztunk 1 napig... mostis hiányzik de nem annyira... meg minden nap 1ütt vagyunk szinte és lehet h. már tulságosan megszoktam magam mellett. Visszajöhet a "szerelem" érzet? Ha igen akkor hogyan? Mi segíthet?

16/F

2010. jún. 22. 10:30
 1/10 A kérdező kommentje:
am több mint 4 hónapja vagyunk együtt
2010. jún. 22. 10:30
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

:DDD 4 hónap után meguntad?

Fiatal vagy még, majd lesz másik;)

2010. jún. 22. 10:32
 3/10 A kérdező kommentje:
nem untam meg... ez nem megúnás..
2010. jún. 22. 10:33
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

előző barátnőmbe 4 hónap UTÁN szerettem bele :)

fiatalság, bolondság. nyugalom, lesz még alkalom szeretni.

2010. jún. 22. 10:34
 5/10 A kérdező kommentje:
volt oylan bnőm akit meguntam de ez nem oylan... mert még mindig érzem h. nagyon szeretem csak vhogy felkéne élénkíteni a kapcsolatot v. nemtom mi a megoldás
2010. jún. 22. 10:34
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

4 hónap után mit kell felélénkíteni???

Ne viccelj! 10 év után igen, kell élénkíteni, de 4 hónap után még nem is ismeritek igazán egymást. Mondjuk tizenévesen nem is a mély kapcsolatok a nyerők, ilyenkor még nem az a fontos.

2010. jún. 22. 10:35
 7/10 anonim ***** válasza:
Sehogy! A kezdeti lángolás a szép a dolgokban! De az mindig elmúlik. A szerelem nem fog, de ugyanolyan soha nem lesz egy kapcsolat, mint a legelején volt.
2010. jún. 22. 10:36
 8/10 A kérdező kommentje:
de tényleg ismerjük egymást... 4 hónapig kb 5 nap volt amin nem taliztunk, minden titkunkat elmondtunk egymásnak stb.. egymás minden mozdulatát ismerjük stb...
2010. jún. 22. 10:38
 9/10 anonim ***** válasza:

Ez természetes jelenség. Az elején még a fantázia és a hormonok állandó boldogságot keltenek, ezért érzed a kicsattanó szerelmet. Most, hogy már nem kell küzdened, a hormonok elcsitultak, és már tudod, hogy milyen is a párod, ezért a fantázia sem aktív. Ez mondom, természetes dolog, ilyenkor új programokkal, dolgokkal ismét szikrát kell hozni a kapcsolatba, hogy megint fellángoljon köztetek a szerelem.

Sok sikert!

2010. jún. 22. 10:50
 10/10 anonim ***** válasza:
4 hónap semmi, Ti pedig még éretlenek vagytok, ezért ne erőltessétek, ha nem megy. Ne akarjatok mindig max. hőfokon élni, az csak a filmekben van. Majd lesz másik, néha nem árt a nyugi.
2010. jún. 22. 13:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!