Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Néktek szokott ilyen lenni? (komoly kapcsoltaban levők irjanak)
16 évesek vagyunk. néha ugy érzem mintha elmult vna a szerelmem... Azt érzem h. nagyon szeretem meg iylenek de pl: az elején sokkal jobban hiányzott amikor nem taliztunk 1 napig... mostis hiányzik de nem annyira... meg minden nap 1ütt vagyunk szinte és lehet h. már tulságosan megszoktam magam mellett. Visszajöhet a "szerelem" érzet? Ha igen akkor hogyan? Mi segíthet?
16/F
:DDD 4 hónap után meguntad?
Fiatal vagy még, majd lesz másik;)
előző barátnőmbe 4 hónap UTÁN szerettem bele :)
fiatalság, bolondság. nyugalom, lesz még alkalom szeretni.
4 hónap után mit kell felélénkíteni???
Ne viccelj! 10 év után igen, kell élénkíteni, de 4 hónap után még nem is ismeritek igazán egymást. Mondjuk tizenévesen nem is a mély kapcsolatok a nyerők, ilyenkor még nem az a fontos.
Ez természetes jelenség. Az elején még a fantázia és a hormonok állandó boldogságot keltenek, ezért érzed a kicsattanó szerelmet. Most, hogy már nem kell küzdened, a hormonok elcsitultak, és már tudod, hogy milyen is a párod, ezért a fantázia sem aktív. Ez mondom, természetes dolog, ilyenkor új programokkal, dolgokkal ismét szikrát kell hozni a kapcsolatba, hogy megint fellángoljon köztetek a szerelem.
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!