Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meddig érdemes ezt folytatni?
pszichés és rendőrségi eset.
tedd ki! magad érdekében!
Hűha, nem, ezta hölgyet azonnal pattintsd ki az életedből... szerintem jelzésértékű, hogy a szülei se viselik el, hogy notorikus hazudozó (szerintem valahol szégyellik is, hogy hogy sikerült egy ilyen nőt kinevelniük...). Le is lak érzelmileg, anyagilag, kisemmiz, élősködik rajtad.
Épp ideje lesz, hogy elengedd az útjára, hogy esetleg vállalja is tetteinek következményeit: pl azt, hogy egyedül marad és szembe kell néznie, hogy milyen aljas személyiség is valójában. (kár menteni, AZ!)
De ez nem a te dolgod! Nem vagy az apja, sem a gyámja, hogy te megmentsd. Szüleitől sem értem, miért várták, hogy majd te észhez téríted. Rádtolták a felelősséget kb.
Annyi normálisabb nő van, aki nem lopkod, nem hazudik és ugyanúgy főz/mos/takarít. Minek pazarlod rá az erőforrásaid?!
27/N
TE biztos nem fogod megváltoztatni. Ő magáól biztos nem fog megváltozni.
Illetev igen, súlyos pszichológiai eset, el kéne mennie és járni legalább 1 év piszchoterápiára, és HA ő is akar vátloztatni magán, akkor lehetne eredménye. De másképp felejtsd el, most jóindulatból mondom.
Miért nem keresel egy normális lányt? Ő pedig tegye rendbe magát, ez nem a te feladatod. Jelezd neki, hogy súlyos amit csinál és hogy le szokjon erről menjen szakemberhez. (Bár itt jegyzem meg, hogy a pszichológus is alsó hangon 10-12 rugónál kezdődik/alkalom, és ez még csaka belépő küszöb, van drágább is, ergo gondolom amúgy sem fog eljárni, ha amúgy sincs pénze..)
Hagyd ott, a magad érdekében. Gondolom nem iylen embert képzelsz el magad mellett, meg később a gyerekeid anyjnak, feleségnek. A hazudozás is lehet kényszeres, de ha tényleg durván tolja magától is, akár valamiylen szeméyiségzavara is lehet. Na ezt nem fogja kikezelni és a hazudozásról sem szokik le.
*Utolsó vagyok
Az utolsó sorokat azért írtam, mert nekemis volt egy iylen jó barátom, tényleg kedveltem, de ő is kényszeres hazudozó volt. A kényszeres hazudozás pedig sokszor valmilyen másik pszichés "betegség" együttjárója, ritka, hogy önmagában legyen valaki kéynszeres hazudozó. Ilyen például a nárcisztikus személyiségzavar is tipikusan.
Ez sajnso egy eltorzult személyiség, és szeretem ezt a barátomat, de kapcsoltba soha abüdös életbe nem lennék vele. (Pedig anno még vonzódtam is hozzá és nagyon nehéz volt kizárni az életemből, de ismertem nagyon jól és így volt a jó)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!