Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Komoly veszekedésre ad okot a párom barátja, de lehet, hogy én túlzom el. Szerintetek mit tegyek?
Figyelt kérdés
Párom és legjobb barátja egy munkahelyen dolgoznak. A barát (családos ember) minden nőneműre rárepül, majd hosszasan ecseteli páromnak az együttléteket részletesen. Engem ez felettébb idegesít. Nyilván bármennyire is hűséges a párom azért egy egy szaftos sztori biztos megragad a fantáziájában, s nem tudhatom mikor próbálkozik be nála egy egy ilyen könnyűvérű csaj. Aggódom. Szerinte nem lehet hozzám őszinte és többet nem meséli inkább el... MEgkértem inkább mondja a kedves barátnak, hogy nem érdeklik a történetek... Persze ezt nem teszi, hiszen ki maradna ki az ilyen sztorikból... Szerintetek tényleg nem normális dolog, hogy engem zavarnak a barát munkahelyi kéjmeséi?2018. szept. 5. 19:27
11/15 Bence_ válasza:
Kinek nem inge nem veszi magára!
Önbizalom hiányod van ezért azt gondolod, hogy a pasid csak azért hűséges mert nem tud mást megdugni, de ha rájon, hogy de akkor majd elhagy. Ez gáz!
Ergo ha te tudnád, hogy Béla megdugna akkor egy vita után már vele is lennél?
Ha horgaszatrol beszélne akkor a parod menne pecázni?
12/15 A kérdező kommentje:
Tudom hogy hány pasi dugna meg. Tisztában vagyok az erényeimmel (és a hibáimmal is). Ellenben továbbra is azt gondolom, hogy ennek csak hátrányos hatása van bármilyen kapcsolatra is.
2018. szept. 6. 14:48
13/15 anonim válasza:
Csak a befolyásolható idióták kapcsolatára van hátránnyal az ilyesmi.
14/15 anonim válasza:
Igen, te vagy a hisztis hárpia. Attól, hogy beszámolnak neki a dolgokról, ő meg meghallgatja, mert nem akar rosszban lenni a kollégájával, még nem fog megcsalni. "Tudom hogy hány pasi dugna meg." - Valószínűleg nagyon kevés, azért vagy ennyire kibukva és vagy tele gyűlölettel az análozó 20 évesek iránt. Menj el pszichológushoz vagy életmód tanácsadóhoz hogy kezeltesd a kisebbrendűségi érzéseidet, mert különben te magad űzöd majd a párodat ezeknek a csajoknak az ágyába.
15/15 anonim válasza:
De miert lenne hatranyos hatassal barmilyen kapcsolatra is az, hogy a baratod es a kollegaja PLETYKAL a szexualitasrol? Nem az ovodaban vagyunk, hogyha Marcika, aki a legnepszerubb gyerek nem szereti a gombat, akkor en sem szeretem.... Felnott ember, csak el tudja donteni, hogy mit akar...
egyebkent nem az analozo 20-asok miatt csalnak meg egy not sem, hanem mert valami nem klappol a kapcsolatban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!