Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Évek óta csak rá gondolok....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Évek óta csak rá gondolok. Hogyan tudnám végre elfelejteni?

Figyelt kérdés

Évek óta csak erre a lányra gondolok, egyszerűen nincs más, aki iránt érdeklődnék. Rengeteget beszélünk, sok a közös témánk, sokszor próbáltam már neki elmondani, de egyszerűen nem megy. Rengetegszer vidámnak mutatom magam mellette, de a lelkem sír, hogy nem lehet az enyém. Félek, ha elmondanám neki visszautasítana és örökre elveszíteném. Egyre mélyebb depresszióba esek miatta, van, hogy napokig nem alszok éjszakánként csak sírdogálok. Remegek, ha meglátom, nem tudom kifejezni, hogy mit érzek iránta. Próbáltam elfelejteni, mást keresni de egyszerűen nincs senki akivel ennyire egy húron mozgok. Időközben több párkapcsolatom is volt de pár hétnél egyik sem tartott tovább, közömbös vagyok mindenki mellett, folyton csak rá gondoltam. Nem tudom mit tegyek, úgy érzem senki vagyok nélküle. Senkinek nem beszéltem róla, nem tudok senkive ennyire érzelgős dolgokról beszélni, mindent magamba folytok. Egyszer már majdnem sikerült rávezetnem a dologra, de pont mielőtt elmondtam volna neki, közölte velem, hogy megismerkedett egy fiúval aki nagyon tetszik neki. Félek, örökre szomorú leszek miatta.

Most először fejtettem ki ennyire az érzelmeimet, köszönhetően, hogy ez egy anoním oldal.

El szeretném őt végre felejteni, nagyon örülnék ha valaki segítene ebben. :(

2010. jún. 22. 01:33
 1/7 anonim ***** válasza:
Felvehetlek MSN-re? Érdekel ez a dolog, és szeretnék segiteni is ;) Nekem is volt ilyen problémám... 17/F
2010. jún. 22. 01:34
 2/7 Mendus ***** válasza:
Írj privátba! Irántam is így érez egy srác, de ő elmondta nekem...írj és segítek!
2010. jún. 22. 01:35
 3/7 anonim ***** válasza:
szia. nekem is írhatnál, detto ugyanez van velem is, minden klappol... csak hát én lány vagyok :)
2010. jún. 22. 01:40
 4/7 anonim válasza:
Szia! Irj privátba..::) Segitek... illetve segitsünk egymáson.. mintha én irtam volna le...:( borzalmas:'(
2010. jún. 22. 02:36
 5/7 anonim ***** válasza:
hú de rohadtul ismerős a szitu :-(. erre látod én is kíváncsi lennék
2010. jún. 22. 08:34
 6/7 anonim válasza:
szinte ugyanaz az én esetem is, csak nálam egy picit nehezebb..... ha írsz, megbeszélhetjuk :)
2010. jún. 22. 08:38
 7/7 anonim válasza:
én a volt pasimmal vagyok így h nemtudom elfelejteni!d szerintem job ha elmondod neki mert lehet h arra vár!(kituja)
2010. jún. 26. 20:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!