Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi időt adjak a barátnőmnek?
De mire számítasz? Olyan ragadós és kellemetlen vagy, mint egy rágó, amibe az ember beleül a buszon...
Miért kéne minden nap (pláne egy egyhetes kapcsolatban) találkoznia veled? Nem lehet programja? Nem alhat vagy pihenhet? Nem lehet fáradt?
Csodálkozol, hogy ha odaállítasz a ház elé (megbeszélés nélkül), akkor nem akar kimenni hozzád és nem pattan rögtön? Hagyjál már annak a nyomorultnak egy kis mozgásteret és foglald már le magad valamivel! Olyan vagy, mint egy pióca. És nem ő a gyerekes...
Olyan vagy mint a légy. Idegesítő vagy és állandóan körülötte zümmögsz.
A megnyilvánulásod alapján gyerekesebb vagy mint a 16 éves lány.
Tudod, hogy miert keri vissza magat mindig hozzad? Nem tudja, hogy milyen egy szakitas, hogy azon az allapoton hogyan jusson tovabb, ezert inkabb visszatancol, mert az egyszerubb, de nem szeret Teged. Voltam 16 eves szerelmes tinilany es ki sem tudtam verni a fejembol a fiut.. honapokig a fellegekben jartam a boldogsagtol, tuzbe tettem volna erte a kezemet... es voltam mar egyutt olyan sraccal is, aki engem wzerszer jobban szeretett, mint en ot valaha is. Nagyon faraszto volt es onzoseg volt ugyan a reszemrol, de arra volt, hogy megkapjam a napi szeretet adagomat, aztan amikor megkaptam a dozisomat hazakuldtem. Mentsegemre szoljon, hogy kb 1 honapig tartott az egesz, mert elegge hamar leesett, hogy az en reszemrol ez csak idoelba*zas. Utana meg parszor jatszottuk ezt az ossze is jovunk, aztan nem is dolgot, aztan a vegleges szakitas utan is tapadt ram meg honapokig.
Ha jot akarsz magadnak szakadj le rola es keress egy olyan lanyt, aki varja is a „talit“.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!