Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mennyi időt adjak a barátnőmnek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi időt adjak a barátnőmnek?

Figyelt kérdés
Barátnőmmel 1 hete vagyunk együtt. Nagyon friss még az egész. Igazából régóta ismerjük egymást és most vagyunk először együtt. Én őt sokkal jobban szeretem mint ő engem. 5 percre lakunk egymástól, én szívesen taliznék vele minden nap de ő nem annyira kíváncsi rám hogy minden nap lásson. Napi mondjuk 5 percet telefonálunk.Minden másnap találkozunk kb. Élőben általában 1-2 órát szoktunk együtt tölteni. Hazakísérem mindig, az anyjával is megismertetett múltkor. A báttyával is beszéltem már. A legjobb barátnője meg nekem is elég jó barátom. Csókolózni nem nagyon akar még, a héten kb 3 szor csókolóztunk, inkább szájrapuszit ad,meg ölelkezünk. Van hogy hozzám bújik, megcsókol magától. Többször megtörtént az hogy lemondta a talit. Tegnap este taliztunk és megbeszéltük hogy ma délelőtt elmegyek hozzá kávézni és az anyjával beszélni.Mondtam hogy 12 ig érek rá mer utána meló. Azt mondta hívni fog majd hogy mikor menjek át. Hát nem hívott. Sokszor van az is hogy a háza előtt vagyok felhívon hogy jöjjön ki és nem akar.Csak akkor akar mikor neki megfelel. Ezek után azt érzem hogy nem érdeklem, nem kíváncsi rám. Mármint jelenleg nagyon külömbözőek az igényeink. Én mindent eldobnék csak azért hogy minden percben vele lehessek. Ő meg így többször elutasít. Elfogadom most mivel még csak 1 hete vagyunk együtt és az szinte még semmi. De ha a későbbiekben nem fog változni nekem ez a kapcsolat így semmi. Mnnyi időt adjak neki? Szerintetek változni fog egy idő után? Tudom hogy most egyből letámadtok emiatt de én 21 éves vagyok a lány pedig 16. Oké egy tinilánnyal vagyok vannak gyerekes pillanatai de lehet vele normálisan is beszélni, érzelmekről stb. És akarok esélyt adni neki hátha változni fog idővel. Szóval mennyi időt adjak neki?
2018. szept. 5. 12:00
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
65%

De mire számítasz? Olyan ragadós és kellemetlen vagy, mint egy rágó, amibe az ember beleül a buszon...

Miért kéne minden nap (pláne egy egyhetes kapcsolatban) találkoznia veled? Nem lehet programja? Nem alhat vagy pihenhet? Nem lehet fáradt?

Csodálkozol, hogy ha odaállítasz a ház elé (megbeszélés nélkül), akkor nem akar kimenni hozzád és nem pattan rögtön? Hagyjál már annak a nyomorultnak egy kis mozgásteret és foglald már le magad valamivel! Olyan vagy, mint egy pióca. És nem ő a gyerekes...

2018. szept. 5. 15:42
 22/23 anonim ***** válasza:
74%

Olyan vagy mint a légy. Idegesítő vagy és állandóan körülötte zümmögsz.

A megnyilvánulásod alapján gyerekesebb vagy mint a 16 éves lány.

2018. szept. 5. 15:51
 23/23 anonim ***** válasza:

Tudod, hogy miert keri vissza magat mindig hozzad? Nem tudja, hogy milyen egy szakitas, hogy azon az allapoton hogyan jusson tovabb, ezert inkabb visszatancol, mert az egyszerubb, de nem szeret Teged. Voltam 16 eves szerelmes tinilany es ki sem tudtam verni a fejembol a fiut.. honapokig a fellegekben jartam a boldogsagtol, tuzbe tettem volna erte a kezemet... es voltam mar egyutt olyan sraccal is, aki engem wzerszer jobban szeretett, mint en ot valaha is. Nagyon faraszto volt es onzoseg volt ugyan a reszemrol, de arra volt, hogy megkapjam a napi szeretet adagomat, aztan amikor megkaptam a dozisomat hazakuldtem. Mentsegemre szoljon, hogy kb 1 honapig tartott az egesz, mert elegge hamar leesett, hogy az en reszemrol ez csak idoelba*zas. Utana meg parszor jatszottuk ezt az ossze is jovunk, aztan nem is dolgot, aztan a vegleges szakitas utan is tapadt ram meg honapokig.

Ha jot akarsz magadnak szakadj le rola es keress egy olyan lanyt, aki varja is a „talit“.

2018. szept. 5. 20:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!