Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi időt adjak a barátnőmnek?
Figyelt kérdés
Barátnőmmel 1 hete vagyunk együtt. Nagyon friss még az egész. Igazából régóta ismerjük egymást és most vagyunk először együtt. Én őt sokkal jobban szeretem mint ő engem. 5 percre lakunk egymástól, én szívesen taliznék vele minden nap de ő nem annyira kíváncsi rám hogy minden nap lásson. Napi mondjuk 5 percet telefonálunk.Minden másnap találkozunk kb. Élőben általában 1-2 órát szoktunk együtt tölteni. Hazakísérem mindig, az anyjával is megismertetett múltkor. A báttyával is beszéltem már. A legjobb barátnője meg nekem is elég jó barátom. Csókolózni nem nagyon akar még, a héten kb 3 szor csókolóztunk, inkább szájrapuszit ad,meg ölelkezünk. Van hogy hozzám bújik, megcsókol magától. Többször megtörtént az hogy lemondta a talit. Tegnap este taliztunk és megbeszéltük hogy ma délelőtt elmegyek hozzá kávézni és az anyjával beszélni.Mondtam hogy 12 ig érek rá mer utána meló. Azt mondta hívni fog majd hogy mikor menjek át. Hát nem hívott. Sokszor van az is hogy a háza előtt vagyok felhívon hogy jöjjön ki és nem akar.Csak akkor akar mikor neki megfelel. Ezek után azt érzem hogy nem érdeklem, nem kíváncsi rám. Mármint jelenleg nagyon külömbözőek az igényeink. Én mindent eldobnék csak azért hogy minden percben vele lehessek. Ő meg így többször elutasít. Elfogadom most mivel még csak 1 hete vagyunk együtt és az szinte még semmi. De ha a későbbiekben nem fog változni nekem ez a kapcsolat így semmi. Mnnyi időt adjak neki? Szerintetek változni fog egy idő után? Tudom hogy most egyből letámadtok emiatt de én 21 éves vagyok a lány pedig 16. Oké egy tinilánnyal vagyok vannak gyerekes pillanatai de lehet vele normálisan is beszélni, érzelmekről stb. És akarok esélyt adni neki hátha változni fog idővel. Szóval mennyi időt adjak neki?2018. szept. 5. 12:00
11/23 A kérdező kommentje:
Őszintén csak azért akarom ennyire kimutatni hogy szeretem mert nem akarok barátzónába kerülni. Mert megtörtént már velem,nem voltam elég rámenős. Amúgy simán eljátszhatom azt is hogy nem érdekel. De minek, mikor az úgysem igaz. Csak lehet neki több idő kell hogy érezzen valamit irántam. Ezért adnék neki több időt hogy lássam hogy fejlődik e a "kapcsolat" vagy minden marad a régi. Hiszem hogy remgeteg olyan felnőtt férfi van aki tinilánnyal jár és jól megy nekik. Ismerek is olyan párt akik már évek óta együtt vannak
2018. szept. 5. 12:56
12/23 anonim válasza:
Te, te, te, te. A te érzéseid, a te igényeid, a te döntéseid. Önző és ostoba vagy. Egy valódi kapcsolat arról szól, hogy mindkét fél szerelmes és a másikkal akar lenni, ez a fos meg amit te "kapcsolatnak" csúfolsz arról, hogy ráerőlteted magad egy kislányra. Az lehet, hogy felnőtt férfiak járnak tinikkel, és bármennyire elítélendő, de ott legalább a tini is szerelmes a felnőttbe. Téged meg nem szeret, csak ráerőlteted magad. Remélem, az apja előbb vagy utóbb beveri a képedet, hogy nem hagyod békén azt a gyereket.
14/23 anonim válasza:
Egy 16 éves tinilánynak az a dolga, hogy tanuljon, nem pedig az, hogy minden percét veled töltse. Naggyon rámenős vagy és ki akarod sajátítani. Nem vagyok benne biztos, hogy ő is úgy gondolja, hogy együtt vagytok...
15/23 A kérdező kommentje:
Köszönöm a sok kritikát igazán jól esett xD szóval én csinálom rosszul. Szóval ne hívjam, ne írjak neki, ne hívjam talizni
2018. szept. 5. 13:32
16/23 anonim válasza:
Igen. Tinikorban nem arról szólnak a kapcsolatok, hogy minden perceteket együtt töltitek. Ott a kötelessége, a tanulás, a családja a barátai.
17/23 anonim válasza:
Ha kefélni akarod a bulát, akkor miért nem azt mondod?
18/23 A kérdező kommentje:
Igen van sok barátja és azt meg is beszéltük. Ha a barátaival akar menni néha nyugodtan mehet nem haragszom meg. Amúgy most hívott fel hogy estére talizunk és hogy délelőtt közbejött neki valami azért nem hívott
2018. szept. 5. 13:54
19/23 A kérdező kommentje:
Amúgy tényleg köszönöm ezeket a válaszokat. Egyiket se veszem sértésnek vagy oltásnak. Tényleg barom vagyok néha
2018. szept. 5. 13:56
20/23 anonim válasza:
Nem hinném hogy a kérdező erőlteti rá magát. Mint írta mindig a csaj tért hozzá vissza nyílván azért mert nem talált jobbat. Egy szerelmes pár minél többet akar egymással lenni. Érthető hogy a kérdező szeretne vele lenni de ez nem ráerőltetés. Ha a csaj is szeretné akár egy picit is akkor nem lenne arra lusta hogy mikor a pasi ott áll a házuk előtt letolja a seggét. Nem tudom miért a kérdező a hibás. Ő szeretne ezzel a lánnyal egy normális kapcsolatot. Ti nem voltatok még szerelmesek vagy mi a fene?
A kérdésre válaszolva semennyit. Ez a csaj magasról tesz rád nem érdekled és csak azért tér mindig vissza hozzád mert éppen nem talál jobbat vagy hogy a középsuliba tudjon dicsekedni hogy húszon éves pasija van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!