Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lenne így ennek értelme? 25f 28n
Omg, szar a kapcsolatod? Akkor lépj és ne csald a párod, mert jelenleg azt csinálod!
Aztán lehet gondolkozni merre tovább...
Egyelőre csak a kifogásokat gyártod miért ne hagyd el a jelenlegi partnered...
Első blikkre ami eszembe jutott. Ahhoz jön egy kis történet. Gyermek és fiatal korom 1/3a pici gyöngyszem falvakban telt nagyszülőknél. Dolgozni is kellett nem keveset de cserében kényeztettek is. Jöttek a barátok haverlányok is.16évesen belekerültem a falusi party társaság elitjébe . Hú nagyon gagyi falusi discoba jártunk,onnan mivel városi vagyok falusi haverok jöttek a városba fel hozzám bulizni programozni. Ezt azt időszakot a gyermek és fiatalkorom leggyönyörűbb éveinek tartom. Aztán főiskolára mentem. Mikorra visszajöttem már nem volt ebből semmi. Nagyiék megöregedtek,a barátok szétszéledtek.
Kérdező a te ìrásidból is az jön le amit én érzek...ezekkel az emlékekkel kapcsolatban. A pasi is sz idilli kép része,felruházod olyan tulajfonságokkal amik nincsennek is meg benne.
Szerintem a kapcsolat kiábrándulás lenne,sosem lesz semmi olyan szép mint régen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!