Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Járnátok olyan lánnyal akit megdugott a főnöke?
Igazából full kamu a kérdés, haveromnak meséltem, hogy van itt egy élettelen csaj több regisztrációval, mindenkit lepontozgat, állandóan itt van, és ha valaki kiír általánosságban lányokról kérdést, akkor ferdít, és egyből átforgatja a kérdést általában a 'BEZZEG A FÉRFIAK' kezdetű mondattal :D
MOndtam neki figyeljen, és pár perc múlva ott lesz a komment, nem hitte el, most a térdét csapkodva röhög. :D
Köszi csak ennyit akartam.
"Ja, hogy a szex csak a pasiknak jár. A lány meg várjon szűzen a hercegre fehér lovon, aki pár év kapcsolat után majd csalja egy ribivel, mert akkor meg majd az kell."
Ezt nem értem, ilyet hol olvastál a kérdésben? :D
De amúgy igen, ne legyenek tévképzeteid, ahogy fel lesz véve egy szebb, fiatalabb ribi a céghez, ő lesz dugva.
# 11
ez a szokásos forgatókönyv itt évek óta, aztán amikor elfogytak az észérvek jöhet a személyeskedés: nem áll le veled egy nő sem, szűz vagy és mamahoteles, és tuti kicsi a farkad
amikor meglátok egy kérdést, szinte már előre tudom, hogy mi lesz az első 10 komment kb...
Akkor magyarázd meg, hogy miért lennék bármiféle riherogy azért, mert kapcsolatom volt egy olyan férfival, aki a főnököm volt, amikor megismerkedtünk. Még nem is volt apakompexus szaga a dolognak, mert nem volt sokkal idősebb nálam. Előléptetést sem kaptam, sem más kiváltságokat, és még el is mentem attól a cégtől. A státusza se, vonzott, teljesen ugyanazt tanultuk, csak ugye ő 4 évvel idősebb, de 5 évvel járt előrébb karrier szempontjából, mert én 5 évfolyamos gimnáziumba jártam. Azóta már elértem ugyanazt, amit ő.
Mesélj, milyen oka lenne bárkinek ítélkezni, lehordani?
És miért kell lehordani valakit azért, mert "megdugta a főnöke"? Nem veszitek észre, hogy kevés az információ? Persze, nem mindenkinél ez van a háttérben, és valakit tényleg vonz, hogy a pénzes, alfahím, nagyfszú főnök levarr, vagy így lendítette előre a karrierét, de nem mindenki.
23:55
azért az előttem lévő sztori sem rossz, nem? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!