Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elhagyott a legjobb barátnőm? Mit tegyek?
Mind2-en most értünk abba a korba hogy fiúk meg minden. Nekem volt először és én rá is figyeltem meg vele is találkoztam. én szakítottam vele és a bnőnek meg most van pasija és hát nagyon elhanyagol. én nagyon magam alatt vagyok (tényleg sokszor nincs kedvem élni) vol ilyen már velem de akkor ő mindig ott volt hogy megvígasztaljon de most hogy van barátja velem nem is törődik :S
komolyan semmi ötletem sincs hoyg mit tegyek és nagyon kéne a segítség és komolya válaszokat szeretnék.
előre is köszönöm
16/L
anyuval apuval annyira nem szeretek erről beszélni
az összes többi barátommal meg annyira nem akakok ilyenekről beszélni mert ők nem ismerik a legjobb bnőmet
Mért kelt sokakban életundort egy szakítás nem értem. .
Próbáld meg levezetni az energiád, és nem fogsz ezen agyalni--> fuss.
jöjjünk össze , azt majd foglalkozol velem:)
17f
a futás jó ötlet de nemrég műtöttek
a szakításon túl vagyok és nem az a bajom hogy nincs pasim hanem hogy nem tudom kivel megbeszélni a dolgaimat
ha így írod akkor még csak ennyit kéne ideírnod hogy a második randin úgy meg.asznám a pi.ádat hogy nem bírsz ülni egy hétig
köszönöm kedves vagy de asszem ezt visszautasítanám
Mondtad neki ezeket?
Mert szerintem kéne.
Ha nem érti meg, akkor olyan lesz, mint egy ismerősöm, folyton nyaggatja a barátait, ha nincs pasija, ha van, akkor beszélni sem lehet vele. Nem fain.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!