Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A pasimnak a tetovált, orrkari...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A pasimnak a tetovált, orrkarikás lányok tetszenek. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Egy elég visszafogott külsejű lány vagyok, de nőiesen öltözködöm. Nincs rajtam tetkó, piercing, nem kék vagy zöld a hajam. Magassarkút hordok, szoknyákat, egyberuhát, stb. Viszont elég vastagon kisminkelem a szemeim. :D

4 éves a kapcsolat, de már az elején néha-néha felvetette a pasim, hogy mi lenne ha kipróbálnék valami extrém hajszínt, felborotválnám a hajam, kivarrnám a karom, stb. Nem foglalkoztam vele, mert azt hittem, hogy ez csak valami futó dolog.

Utána jöttek a szexben az extrémebb dolgok; volt, hogy fojtogatást akart, volt, hogy vett nekem direkt ilyen nagyon vad fekete ruhát, hogy azt vegyem fel.

Igyekeztem neki mindent megadni, de ez nem az én világom volt. Utána vettem észre, hogy a facebookon heti 4-5 ilyen lány az ismerőse lett; vagy lila hajú, vagy szétvarrt, esetleg orrkarikás, stb. A pasim nem egyszer jegyezte meg, ha az utcán ilyen lányt látott, hogy milyen jó a hajuk, stb.

Én közöltem vele, hogy ha nem akarja, hogy megromoljon a kapcsolatunk, akkor innentől ezeket mellőzze nekem, és, hogy ha ezek a lányok tetszenek neki, nyugodtan kereshet egyet, mert én nem leszek ilyen.

Ezt, hogy ÉN nem leszek ilyen, elfogadta. Ennek ellenére még mindig sorra az ilyen lányok az ismerősei, és ott tartunk, hogy a szexuális életünk mostmár egy nagy nulla.

Nem tudom felizgatni. Egyszerűen nem hozom őt lázba, kudarcot vallottam, mint nő, és ez számomra megalázó. Szerintem is szexik ezek a vad lányok, de én sosem fogok így kinézni, egy, mert nem megy a személyiségemhez, kettő, mert olyan helyen akarok elhelyezkedni az életben, ahol ez kizáró ok a munkánál. Sablonos, de ezen kívül minden rendben köztünk, eljárogatunk, meg tudunk beszélni mindent, nem bír ki nélkülem egy napot, hívogat kétóránként, mindenkinek dicsér, sőt, közös nyaralást tervezget velem. Sokat költ rám, sok helyre visz, vannak meglepetések...tehát nem értem.

Anno exem bátyja volt ilyen, akinek a gépén temérdek tetovált meztelen nő volt lementve, a barátnője viszont ennek az ellentéte volt.

Kérdem én, mi a teendő? Jöhet hideg-meleg.

2018. aug. 30. 21:49
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Pontosan. Szerintem ezt a kérdező is tudja. A baj az, hogy a srác akadt meg egy éretlenebb szinten és csak ez hajtja, még ha csak szexuális kíváncsiság is, ahogy írtam, a FB-on való csajok ilyen okból való gyűjtögetése már átépne nálam ey bizonyos határt...

Tudod én is 20 alatt tökre oda voltam, ha egy srácnak tetkója volt.. 20 évesen összejöttem a párommal ( lassan 7 éve). Előszeretettel lájkolgatta meg nézegette előttem a suicide görlöket, tehát neki is bejött a fenti stílus.

Mésig, sem a barátom, sem én nem csináltunk tetkót. Sőt, soha a büdös életbe nem kérte a párom, hogy bármelyiket csináljam meg a fentiekből. Egyszer lilára festettem a hajam nyáron, de az is az én ötletem volt, meg egy ideig volt pirecingem. Semmi nem maradt ezekből, soha nem is akart megváltoztatni külsőleg, mindig érezettte, hogy milyen "jó csaj" vagyok neki. Ő sem csinált tetkót, de valahogy 20 után 1-2 évvel már ennek a jelentősége is elveszett és nem mozgat meg, mint régen.

Ő még nem nőtt ki ebből, viszont ez a hozzáállása/visekedése nemkem nem lenne elfogadható. Például én biztos nem hallgatnám folyton, hogy annak a lánynak ilyen emg olyan jó a haja stb. Azt sem, hogy ő mondja meg, hogy én csináltassak ezt vagy azt. (Egyszer ok, de többször már inkább erőltetés)

A facebook-os ismerkedéses próbálkozása meg betenné a kaput, láthatóan nem tudja magában lenyomni/túltenni a hülye elképzelésén. Akkor hadd menjen, ha arra vágyik.

Szóval az én barátom gépén is voltak lementve iylen képek, - negem nem zavart, mert éreztette, hogy tetjó nélkül is maximálisan az ideálja vagyok, és az elején volt, azóta abba is maradtak ezek. SZintén maguktól, nem az én kérésmre. NEm tartom szerencsésnek, ha valaki a párja mellett és nem szingliként ennyire rá van állva bizonyos típusú nőkre és keresi is őket.

Szeret téged, mint barátot, mint jó embert, meg évek után kötődik is. De hogy szexuális téren ennyire másfelé menjen, ez már baj, akárhogy is nézzük, hiszen már enm is működik nálatok a dolog.

2018. aug. 31. 08:25
 12/12 anonim ***** válasza:
48%
Szia! Az extravagáns dolgok a feltűnési viszketekség velejárói. Afrikában nagyon elterjedt a tetkó, pirszing, füll bisz-baszok. Vissza mentünk a természeti népek szintjére. Nincsen új a nap alatt, az ember már nem tud olyat kitalálni a testével, amit már korábban előtte nem csináltak. Jól gondolkozol, nem csúfitod el magad egy divat hóborttal. Ezek nem a tulajdonosának szólnak, hanem másnak a környezetében. Mind, mind csak külsőség, hiszen van amit vislője nem is lát (pl. a hátán). A kisebbségi komplexusok leküzdésének egy formája. Pl. a szilikon mell is hasonló eszköz. Élj egészségesen, ne tedd tönkre a porhüvelyed! Ne áldozd fel magad más kedvéért!
2020. dec. 23. 21:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!