Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Havonta mégis mennyi szexuális együttlét számít "normálisnak" 3 év után? (28-F)
Problémám a következő:
Szinte a nulladik perctől együtt élünk a párommal.
Úgy egy éve kezdődött az hogy egyre kevesebb és kevesebb lett a szex.
Hol fáradt volt, hol nincs hozzá kedve stb.
Most ott tartunk hogy havi 1-2 alkalom de az sem épp filmbeillő.
Beszéltem már erről vele de ő azt mondta hogy több romantikára van szüksége.
Próbáltam változtatni magamon, több dologra odafigyelek amire eddig nem, próbálok még jobban kedveskedni neki:
reggelikészítés, séta, masszírozás, becézgetés stb
de nem érzem hogy javulna a dolog.
Sajnos jelenleg nem vagyok úgy anyagilag elengedve hogy beleférjen egy vacsora máshol, apróbb ajándékok de próbálok más munkahelyet keresni.
Hűséges vagyok hozzá és szeretem viszont félek hogy erre rámehet a kapcsolatunk.
Ennek már annyi.
3 évig nem érdekelt, hogy a csajodnak hogy lenne jó, most esik le, hogy meg kéne kérdezni. Az a helyzet, hogy 3 éve nincs orgazmusa, nem élvezi, csak tűri a kedvedért. De egyre kevesebb benne az érzelem. Ha maradt még egyáltalán.
A csikló ilyen cseles kis szerv. Semmi szerepe a szaporodás során. Egyedüli célja, hogy az a férfi, aki kellő időt szán arra, hogy eleget foglalkozzon vele, az elég oxitocint szabadít fel ahhoz, hogy megőrizze a nő ragaszkodását.
Esetleg nem kell legközelebb évekig várni, hogy rákérdezz, mi a jó az ágyban a csajodnak, mert attól, hogy te elélvezel, még nem lesz jó a szex.
Kedves 11 es.
Téves következtetéseket vonsz le.
Szó sincs arról hogy 3 évig pont nem érdekelt mi van vele.
Köszönöm a tájékoztatást a csiklót illetően remélem nem sok időt töltöttél a válaszod megírásával.
De mégis miből következtetsz arra ebből az írásból hogy én csak a saját élvezetem miatt szexelek ?
Ismerős történet. Mi havi kb 20-ról indultunk, 7 év múlva lett belőle havi 5.
"több romantikára van szüksége"
Első lépés a szakításhoz vezető úton. Izgalomra, újdonságra vágyik a barátnőd. Olyanra, amit te már nem tudsz neki megadni, akárhogy is próbálkozol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!