Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy vészeljek át ennyi időt?
3hétig nemlátom a barátomat...3 napja ment el, de másris nagyon hiányzik...telefonálni is keveset tudunk mert külföldön van a családjával.
értelmes válaszokat légyszi!
nekem b.nőm csak egy hétre ment ki külföldre! Jézusom azt az 1 hete kivá(e)rni!
Igazából nincs más választásod! Várnod kell!
17:05
Aszed? Legyen meg az első igazi szerelmed! Akit nagyon szeretsz és majd meglátod ha lemgey egy kis időre!
Hát valahogy muszály lesz kibírnod
beszélgess sokat a barátaiddal
menny el velük valahová,hidd el
jobb lesz.
14/L
velem is volt ilyen, h a barátom 3 hétre elutazott.az segített a legtöbbet, h elutaztam pár napra a barátaimmal.a környezetváltozás, a sok ember körülöttem és az új élmények némiképp enyhítették a hiányát.nem muszáj csak telefonon tartani a kapcsolatot, mi sok e-mailt írtunk egymásnak, mert rengeteg hely van kifejteni a mondandót, és ingyenes.
az elején a legnehezebb,de aztán az utolsó héten már nagyon fogod várni:)
esetleg tervezhetsz neki egy kis meglepetést ha hazajön, és amíg itthon vagy, foglalkozhatsz ennek az előkészületeivel.
köszi a sok választ ő az 1. kapcsolatom
am 18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!