Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítás után semmi, vagy barátság maradt köztetek a volt pároddal?
én az összes exemmel barátoki maradtunk kivéve eggyel.. :)
sztem ha normálisan váltok el akkor nyugodtan maradhat barátság.
attól függ, hogy miért szakít 2 ember és hogyan.
ha veszekedve, mindennek elmondják a másikat, esetleg megcsalás miatt, akkor tuti nem lesznek barátok.
ha csak elmúlt a szerelem, megbeszélik, hogy már nem jó így, és mindkettő továbblép, egyikőjük sem szerelmes már, akkor van esély a barátságra, de nem rögtön.
nálunk kicsit bonyolult a dolog. áprilisban szakítottunk, azzal, hogy nem működik a távkapcsolat. nagy nehezen kiheverte, most új barátnője van. Nekem azóta volt egy futó kalandom, de nem igazán élveztem, két hétig tartott össz-vissz, és a mai napig egyáltalán nem hevertem ki. mióta szakítottunk szenvedünk, de nagyon jóban maradtunk, és mindent megosztunk egymással. nagyon jól esik.
most pedig valamiért egyikünk sem lép, pedig kívánjuk egymást, én szeretem, ő pedig szeretni tudna újra.. szerintem ez a dolog annak köszönhető, hogy barátok maradtunk és nem próbáltuk meg teljesen elfelejteni egymást.
Ő teljesen kizár engem, pedig nem adtam okot rá, egyszerűen így szakít. Kerül, tilt, letilt stb.
Én meg emiatt a stílusa miatt lenézem, gyűlölöm és egy rakás sz@rnak tartom. :)
Mellesleg mindent elmonda valakiről az, hogy hogyan szakít.
20f
"Mellesleg mindent elmond valakiről az, hogy hogyan szakít."
ez teljes mértékben igaz!
Én is egyet értek azzal, hogy ki hogy szakít azon múlik minden !
Három hosszú kapcsolatom volt a negyedik már házasság :D
az első kettővel tartom a kapcsolatot , nagyon jó barátok maradtunk, mert emberi módon váltunk el !
A harmadik kapcsolatom, nos hogy is mondjam egy szál f@szban pakoltam ki szombat este a lakásomból, mert az ágyamban döngette a nőt !/ érdekes volt mert anno pizzéria felett laktam :@ nagyon , de nagyon csúnyán váltunk el , még a szülei is belefolytak az egészbe , szörnyű volt, rá sem tudok nézni :X soha nem akarom tudni mi van vele !
26/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!