Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit kellene tennem egy ilyen helyzetben?
26 éves lány vagyok. Faluról költöztem ebbe a városba. Két kapcsolatom volt eddig, akik nem voltak igazán komolyak. (Rövid ideig tartottak)
Ebben a városban elkezdtem társkeresőzni, és a legelső srác, aki rám írt, vele jöttem össze.
35 éves. 3 komoly párkapcsolata volt, együttéléssel. Saját lakás, kocsi, jó egzisztencia. 2 évig társkeresőzött, mire rám talált. Az első hónap álomszerűen telt, ahogy megismerkedtünk egymással. Nagyon hamar összeköltöztünk.
Most 6 hónapja élünk együtt. Rengeteget vitatkozunk. Főleg abból, hogy én éretlen, gyerekes, logikátlan vagyok. Amikor felhozza a problémákat, egyet kell, hogy értsek vele, hiszen hozzá képest tényleg keveset megélt nő vagyok. Valóban gyerekes is. Koromhoz képest igen, olyan 16 évnél lemaradtam. De mivel jól kommunikálunk, ezért ezeken igyekszem javítani. Előre gondolkodni, nem pedig cselekedni és ehhez hasonlók.
Csak ugye itt jön a korkülönbség. Ő már feleseget keresne, viszont nekem még sokat kell érnem hozzá. Ő már most koravén. Felnézek rá, szeretem, tisztelem. Ő is szeret. A szex nagyon jól működik, de ez egy tartós kapcsolathoz nagyon kevés.
Azt mondta, nincs velem jövőképe. Ha nem változtatok néhány dolgon sajnos ennek a kapcsolatnak annyi.
Tudom, most mondhatjátok, hogy miatta ne változzak, de abban egyetértek, hogy magam miatt kellene.
Ez az érettség hogyan jön el az életbe? Tapasztalat útján? Tudom, mindenkinek más idő alatt. Neki már nincs erre ideje, hiszen már 35 éves. Komoly párkapcsolatai voltak, és sok pontban le vagyok maradva az ideáltól.
A kérdésem a következő:
Az egyébként jól működő (kommunikáció, szex) kapcsolatban maradjak, amíg tanulok tőle, és tapasztalatot szerzek, érettebb leszek, vagy költöztek el, adva esélyt neki arra, hogy más nőt találjon, aki alkalmasabb mellé, mint én? (Erre ő azt mondta, hogy a társkeresés évekig tart. Ezért mérlegel, hogy abba fekteti az idejét vagy belém).
Ő már ennyi idősen kész nőt akar. Viszont úgy érzem, hogy idő, mire belőlem az válik, a tapasztalatlanság és a habitusom miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!