Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Titeket zavarna ha a párotokról kiderülne hogy?
Figyelt kérdés
Egy 24 éves srác vagyok. szűz vagyok. megismerkedtem egy nővel. szűz vagyok, és látom rajta és a célzásain hogy már kívánná a szexuális kapcsolatot. alapjáraton egy nagyképű és a nők visszajelzése alapján jóképű srác vagyok szeretek jól érezni magam és szeretek a társaság domináns tagja lenne. így senki nem feltételezi hogy szűz lennék. ahogyan ő sem. titeket zavarna ha kiderülne hogy szűz vagyok és te lennél számomra az első , az-az amatőr vagyok az ágyban?2018. aug. 27. 15:28
1/14 próbálokkedveslenni válasza:
Bocs, de lehet félreértettem.
Szóval szűz vagy?
2/14 anonim válasza:
Dehogy zavarna. Sírnék a boldogságtól, ha csak ennyi lenne, ami kiderülhet róla.
3/14 A kérdező kommentje:
igen. így is kezdtem a monológot :D "Egy 24 éves srác vagyok. szűz vagyok"
2018. aug. 27. 15:36
5/14 A kérdező kommentje:
de nem zavarna hogy nem tud feltétlen úgy teljesíteni és hogy tapasztalatlan? és nem rombolná le azt a személy képet ahogy megismerted?
2018. aug. 27. 15:38
6/14 anonim válasza:
A párom egy évvel idősebb volt nálad éa ő is szűz volt. Tetszett a dolog, mert nagyon igyekezett, nem voltak rossz elképzelései, vagy berögződött dolgai, amiket más lányoknál csinált, így pontosan azt teszi, amit én mutattam neki, hogy nekem úgy a jó. Ehhez hozzá kell tennem, hogy nem volt soha emiatt önbizalomhiánya, normális önértékelése volt, ami viszont fontos. Együtt vagyok vele azóta is.
7/14 anonim válasza:
Ezért, csak itt a gyakorin nyafognak. A való életben ezzel nincs gond. Ezért nem kellesz, akkor jobban is jársz ha búcsút int.
8/14 A kérdező kommentje:
hülye kérdés de fel teszem ezt a részét is a dolognak nyiltan. nem rombolja a szemetekben a férfiasságot hogy nem volt még nővel. az-az szlengesítve nem ciki? nem megjátszom alap természetem a dominálás és ha nem akarok akkor is a társaság középpontja vagyok de egy ideje már félek a nők flörtjeibe belemenni úgy annak ellenére hogy én kezdeményezek mert félek ha kiderül hogy 24 éves szűz vagyok megváltozik a véleményük. és azt hiszik nem magam adtam vagy másnak látnak. lehet túl nagy feneket kerítek neki de bánom hogy régen nem éltem a lehetőségekkel a szüzesség elvesztésére.
2018. aug. 27. 15:51
9/14 anonim válasza:
Még mindig jobb, mintha azt hazudod, nem vagy az, és 10/9 szenvedsz az ágyban, meg a másikat okolod.
10/14 anonim válasza:
Egyáltalán nem "ciki". Már miért lenne?
Attól még, hogy valaki megannyi nővel lefeküdt, nem minden esetben hozza magával azt, hogy jó lenne az ágyban.
Szintúgy az, hogy valaki szűz, nem feltétlen jelenti azt, hogy béna.
Szerintem inkább becsületre méltó, hogy nem feküdtél össze mindenkivel, hanem vártál.
Ha valamelyik nő ezt elítéli, akkor szimplán örülj, hogy megszabadulsz tőle. Ahogy írták előttem, magabiztosan indulj neki. Izgalommal, és várd. Pont.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!