Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi lesz ha megszületik a baba, ha már most ez így van? Járt valaki hasonló cipőben? Túlreagálom? Megcsal?

Figyelt kérdés

25 hetes kismama vagyok. Párommal a teherbeesés óta gondok vannak a szexuális életünkkel.

Terveztük mi a kis csöppségünket, viszont mióta kiderült, hogy terhes vagyok, a párom hozzám sem ér. Előtte naponta, de maximum 2 naponta együtt voltunk.

Sokat beszéltünk róla, aminek az eredménye általában rá egy - két napra szex, és újabb 1-2 hét szünet.

Én már nem tudom mit tehetnék.

Volt már kifogás a fáradtság, a félti a babát minden...

Az sem segít ezen, hogy őszintén, és nyíltan próbálok vele beszélni erről. Elmondtam neki mindent, hogy akkor ez még sokáig így fog menni, és hogy nekem ez nem jó, elmondtam, hogy nem lehet gond, hiszen minden rendben velünk, hogy félek a megcsalástól, és nem. Egy hétig tart ki a beszélgetésünk 1 alkalom, aztán újabb 2 hét semmi...

Valóban azt hiszem megcsal, pincér, és újabban túl sok a program az étteremben is.

Ha most taszítja, hogy csak az anyát látja bennem, mi lesz ha megszületik a kicsi?

23 éves leszek, én nem szeretnék így élni vele. Tudom, nem ez a legfontosabb, de minden sokkal másabb lett.

Már sírok is...

Adok magamra, szépítkezem, és nem és nem tetszem neki...

Fog még rám nőként tekinteni? Mit tegyek?

Én ezt nem tudom elfogadni, ez olyan mintha csak nagyon jó barátok lennénk, és együtt laknánk.

Létezik, hogy nem vágyik rá semmilyen módon? Úgy hogy előtte minden tökéletes volt.

Mit tegyek? Én már arra gondolok így ma este, szakítok vele, és tényleg csak éljünk együtt a baba miatt.

Erre nem számítottam...

2018. aug. 26. 22:35
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:

* Illetve az elmúlt 25 hét alatt, mondhatni kizárólag az én kezdeményezésemre volt az a pár (5-8?!) alkalom..

Hát nem igazán növelik az önbizalmam az előzmények

Ha 10x átgondolod, hogy kezdeményezni merj e a párodnál, vagy inkább ne, ha nem akarsz csalódni.. az régen rossz úgyhiszem.

2018. aug. 27. 06:37
 12/20 anonim ***** válasza:
61%

7 es válaszolò vagyok :)

Örülök hogy tutam segiteni kicsit :)

De tényleg ne stresszelj gondolj arra nem sokára meglesz a baba és vègre láthatjátok és foghatjátok ès nem rugdossa szét a bordáidat ;) Bár èn szerettem terhes lenni :) de a 35. Héttől ugy éreztem magam mint egy pingvin 😂😂

Itt meg ne foglalkozz senki vélemènyével. Ahogy szoktam.olvasni a kommenteket azt láttom hogy sok a rosszindulatù ember... Gondolom olyan unalmas az èletük hogy itt élik ki magukat :)

2018. aug. 27. 07:05
 13/20 anonim ***** válasza:
58%
Biztos hogy akarta a gyereket?
2018. aug. 27. 11:29
 14/20 anonim ***** válasza:
92%

Nálunk ugyanez volt. És rosszabb lett csak. Azóta megszületett a baba, és nem sikerült megoldani a problémát. Azt mondja a párom, ha szexelni akarok, kezdeményezzek. Ha én nem, neki eszébe sem jut hetekig.

Én már feladtam, már nem is tudok igazán férfiként tekinteni rá.

2018. aug. 27. 11:46
 15/20 anonim ***** válasza:

És nem konkrétan a szex hianyzott, hanem teljesen magamra maradtam terhesen. Egyszerűen elfordult, sosem mondta, hogy mi a baj, csak viseljem el, hogy ez van. Mert ő férfi, és nem tud beszélni a problémákról.

14-es voltam.

2018. aug. 27. 11:52
 16/20 anonim ***** válasza:

Nyugi, ha EGYÉBKÉNT érezteti veled, hogy nő vagy - ahogyan beszél veled, néz rá, megérint, hozzádbújik, megölel, megcsókol, végigsimogat... -, addig nincs baj.

Flrjem is egyszerűen nem mert szerelmeskedni velem olyan 28. héttől. Hiába lehetett volna, ő féltette a babát, azt hitte, bajt csinálhat, és hiába mondtam én is, az orvos is, nem-nem engedett ebből.

Viszont kedveskedett, ölelt, simogatott, sokszor elámult, milyen szép vagyok nagy pocakkal, és petting is volt, csak behatolás nem.

Ez van, a hatodik hét után pedig lassan visszatért a vágya is (vagyis helyesen szólva, engedett neki!), és újból olyan volt a zsex, mint előtte.

2018. aug. 27. 16:13
 17/20 anonim ***** válasza:

15-ös, a férjed NEM férfi, haem egy konfliktuskerülő MAJOM.

Az EXEM is jött ezzel a dumával, azt hitte, hogy attól férfias, hogy leszarja a problémákat és vergődjek egyedül, hogy helyrehozzam.

Na, félév után úgy kidobtam, mint a franc.

2018. aug. 27. 16:15
 18/20 A kérdező kommentje:

Úgy látszik, ez a beszélgetésünk eredményesebb volt.

Azt mondta, nem tudja elengedni magát, neki is hiányzik a szex, néha napján ezért sikerül mégis, de mindig eszébe jut, ahogy mozog, és ahogy érzi, hogy velünk van

Számomra így már elfogadhatóbb a helyzet. Mondtam, hogy ezt így már hamarabb is megbeszélhettük volna, de még magában is rendbe kellett raknia a dolgot, hogy mégis mi feszélyezi.

Egyébként ölel, puszil, érezteti velem a szeretetét. Ez végig így volt, a terhességgel kapcsolatban is érdeklődő, csak valószinű túl gondolja a dolgokat.

Aki kérdezte, biztosan akarta-e a babát, úgy gondolom igen, hiszen felnőtt ember, közösen hoztuk meg ezt a döntést.

Aki írta, hogy így voltak, nagyon sajnálom, remélem nálunk megváltozik majd a helyzet, de sosem tudni, ezért kértem tapasztalatokat...

Hiszen én sem szeretnék így élni, és ahogy írtad, énis pont erről beszélek, hogy nem a szex hiánya fáj az embernek ilyenkor konkrétan.

2018. aug. 28. 16:39
 19/20 anonim ***** válasza:

Szia 7 válaszolò vagyok :)

Örülök hogy megtutátok beszèlni :)

Jò babavàrást és könnyü szülést kivánok 😉

2018. aug. 29. 15:10
 20/20 anonim ***** válasza:

Nálunk is ez van, 6 éve... Fantasztikus ember, sosem találkoztam hasonlóval, egy csupa szív, szeretni való figura, akivel minden nó el tudja képzelni, hogy örökké együtt, nagyon helyes, jó testű, csak a hálószoba ne kerüljön szóba...

Kezdetben bevettem mindent, a végén már hisztit is, mindig volt kifogás, végül eljutottunk oda, hogy neki ez az igénye.

Evéssel és vásárlással kompenzálom egyelőre, úszom az árral.

2018. nov. 14. 08:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!