Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti ezért szakítanátok? Ez normális?
Figyelt kérdés
Az van hogy 3 hetet volt távol barátom és vártam már jöjjön haza ugyebár, le is szerettem volna feküdni vele de egyszerűen elutasította a közeledésemet, próbáltam megint rámászni, csókolgatni de nem akart és én is meguntam, otthagytam őt a francba... másfél év alatt egyszer nem utasított vissza és mindennap szexelünk.22L2018. aug. 26. 19:52
11/15 anonim válasza:
A fenének kéne egy ilyen nő, amelyik minden nap dugni akar.
12/15 anonim válasza:
Az én párom egy hónapig volt távol. Dolgozni volt külföldön. 30 nap folyamatos munka, plusz 7 óra vezetés. Képzeld, nem szeretkeztünk egyből. Megette a levest, letusolt, mellé bújtam, megsimogattam, megcsókoltam és elaludt. Nem hisztiztem, stb. Egyszerűen csak örültem, hogy épségben hazaért és végre megint mellettem szuszog. :)
13/15 anonim válasza:
Te nagyon önző, buta és gyerekes vagy.
Lehet olyan, hogy valakinek szimplán nincs kedve, vagy fáradt, esetleg valami más gond gyötri.
Nőként szégyellem, hogy ilyen nők is vannak, akik ennyire közönségesen viselkednek, mint te.
14/15 anonim válasza:
A párkapcsolatnak akkor van értelme, ha az egótokat mindketten félre tudjátok tenni annak érdekében, hogy működjön. Nálatok előjött egy probléma, és az első reakciód az volt, hogy a sértett egódra hallgatva szakítottál. Abszolút gyerekesség. A barátod dettó, amiért nem volt képes kinyögni, hogy mi a baja.
15/15 anonim válasza:
De, ROHADTUL önző vagy... képzeld, néha nekünk sincs kedvünk szeretkezni, mert fáradtak vagyunk, sok a melóhelyi stressz, stb, mégsem cs.sztetjük a másikat, hogy deee dugjunk.
A helyében én kiraktalak volna, mert iszonyú gyerekes és éretlen vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!