Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az álom az csak véletlen vagy valami tudatalatti kivetülése? Bővebben lent
A párom azt álmodta, hogy a legjobb barátnőmmel megcsalt (megcsalás alatt szexet értek). Azt mondta, hogy nagyon megijedt és félt álmában, hogy elveszít és ezzel a rossz érzéssel kelt fel. A kérdés az lenne, hogy az álom az csak tényleg álom, vagy esetleg azért álmodott ilyet,mert fantáziál a barátnőmről,s ennyire foglalkoztatja? Amúgy 1 éve vagyunk együtt, barátnőmmel nem találkozott sűrűn, nem is igazán ismerik egymást...
Vagy én reagáltam túl? Mert én csak magamból indultam ki: engem nem foglalkoztatnak a haverjai, pedig ismerem őket, de sosem álmodok velük...Pláne nem szexet. :S
Köszi a válaszokat!
19/L
Az álmoknak lehet jelentősége, de annyiból, hogy ki szerepelt benne, semmit a világon nem lehet megmondani, teljesen ellentétes dolgokra is utalhat az álom részleteitől, az aktuális lelki állapottól függően. Az viszont, hogy elmondta, mindenképpen a bizalom jele.
Amúgy én 2 év együttjárás alatt minden jó nővel álmodtam, csak a barátnőmmel nem. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!