Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Titeket is zavarna ez a facebook-os dolog?
A facebookos dolgot csak simán éretlennek és gáznak tartanám, tinisrácoknál még elmegy, de felnőtt embernél elég szánalmas, viszont különösebben nem érdekelne, amennyit facebookozok észre se venném.
"amit ő kiejt a száján én álljak vigyázban , nélküle sehova nem mehetek mert idegrohamot kap, legszívesebben bezárna, meg amit ő kér tőlem azt bólogatva cseléd módjára csinaljam meg" - Emiatt azonban már rég kivágtam volna, nem vagyok egy önbecsülés nélküli lábtörtlő. Úgy tűnik neked viszont tökre megfelel ez a szerep, hiszen még mindig együtt vagy ezzel a nyomorulttal. További kellemes szenvedést, megérdemled, ha vele maradsz.
Hat engem Q rvára zavarna.Mond neki, ha erre nem kepes, akkor kalap-kabat, es akkor keresel olyan part magadnak, aki tisztel annyira, hogy legalabb elotted nem csorgatja a nyalat a szilikon csöcsu tyukokra.😏
Az en párom mondta nekem anno, h nyugodtan toroljem az fbjerol az osszes no ismerősét.Mert ot nem érdeklik mar
1: Ha szingliként csinálná, még azt mondom, jól van, de barátnő mellett nagyon éretlen.
2:ez a része engem annyira zavar, hogy maximum 1 hónapig tolerálnám, utána kalap-kabát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!