Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Titeket is zavarna ez a facebook-os dolog?

Figyelt kérdés
A páromnak régen is és idén is mániája több ezer (!!!) nagymellű plasztikázott műcsajokat követgetni facebookon.. mióta velem van visszavett ebből, de mondtam neki, hogy jól esne, hogy amelyiket feldobja az üzenőfala akkor azt kövesse ki, felesleges hogy ott legyen, nekem pedig jól esne. Igen, zavar és kész, mást lehet hogy nem, de engem zavar hogy több mint 2000ilyen ri*ancot követ és ezek jönnek napi szinten a képébe. Erre az volt a válasza, hogy álljak le, és ő bizony egyet sem fog kikövetni, nem érdekli a hisztim. Nem azt mondtam hogy egyszerre mindet vegye le, hanem ha meglát egyet, akkor szűkítse a kört.. nem érdekelte pedig normálisan kértem, többször is.. de én cipeljem őt a kocsimmal mindenhova, intézzük a dolgait az én autómmal, meg a többi, lényeg, hogy amit ő kiejt a száján én álljak vigyázban , nélküle sehova nem mehetek mert idegrohamot kap, legszívesebben bezárna, meg amit ő kér tőlem azt bólogatva cseléd módjára csinaljam meg..
2018. aug. 23. 15:49
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
58%
Ne vidd el sehova, ennyi.
2018. aug. 23. 16:34
 12/15 A kérdező kommentje:
10-es , amúgy nem az 😂😂😂😂😂
2018. aug. 23. 16:39
 13/15 anonim ***** válasza:
86%

A facebookos dolgot csak simán éretlennek és gáznak tartanám, tinisrácoknál még elmegy, de felnőtt embernél elég szánalmas, viszont különösebben nem érdekelne, amennyit facebookozok észre se venném.

"amit ő kiejt a száján én álljak vigyázban , nélküle sehova nem mehetek mert idegrohamot kap, legszívesebben bezárna, meg amit ő kér tőlem azt bólogatva cseléd módjára csinaljam meg" - Emiatt azonban már rég kivágtam volna, nem vagyok egy önbecsülés nélküli lábtörtlő. Úgy tűnik neked viszont tökre megfelel ez a szerep, hiszen még mindig együtt vagy ezzel a nyomorulttal. További kellemes szenvedést, megérdemled, ha vele maradsz.

2018. aug. 23. 16:39
 14/15 anonim ***** válasza:
75%

Hat engem Q rvára zavarna.Mond neki, ha erre nem kepes, akkor kalap-kabat, es akkor keresel olyan part magadnak, aki tisztel annyira, hogy legalabb elotted nem csorgatja a nyalat a szilikon csöcsu tyukokra.😏

Az en párom mondta nekem anno, h nyugodtan toroljem az fbjerol az osszes no ismerősét.Mert ot nem érdeklik mar

2018. aug. 23. 17:05
 15/15 anonim ***** válasza:
76%

1: Ha szingliként csinálná, még azt mondom, jól van, de barátnő mellett nagyon éretlen.

2:ez a része engem annyira zavar, hogy maximum 1 hónapig tolerálnám, utána kalap-kabát.

2018. aug. 23. 17:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!