Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért gondolhatja az a párom,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért gondolhatja az a párom, hogy ha bunkó velem, utána még van kedvem a szexhez?

Figyelt kérdés

Többször mondtam már neki, hogy ha bármim okból goromba, nem kedves, tahó velem, akkor az nem fogja meghozni a kedvemet a szexhez, és ha olyankor tényleg beintek neki, hogy nincs hozzá kedvem, még ő van megsértődve vagy csodálkozik.

De mi ezen a csodálkozni való, vagy hogy tudnék ezen változtatni?

Mielőtt valaki azt mondaná, lépek ki a kapcsolatból, van közös gyermekünk, akit amúgy jól nevelünk, szeret mindkettőnket, szóval nem lenne ez így hirtelen jó megoldás, meg amúgy alapból nem rossz ember ő,szóval úgy érzem, szakítani butaság volna, de ezt egyszerűen hiába mondom neki, vagy hiába jelzem, nem változnak a dolgok.

Gondolom, más is van vagy volt már hasonló helyzetben, adjatok tanácsot, mit tehetnék?

2018. aug. 23. 10:06
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:

5-ös: persze, rendszeresen van, hogy "én kapom el őt", nem kerülgetem én a szexet, nem vagyok szex miatti fejfájós, se hasonló, nem keresem az ideális alkalmat sem, ha kedvem, vagy kedve szottyan , összebújunk.

csak ha tahó velem, akkor nincs hozzá kedvem, ez valahogy olyan szépen besötétíti előre az éjszakánkat :S

2018. aug. 25. 11:12
 12/17 A kérdező kommentje:
Hatos, nem hinném, hogy szeretője lenne pár hét vagy bármennyi idő múlva. Nem az a fajta, persze nem hiszek az "én párom tökéletes és sosem csalna meg" -dumában sem. Nem vagyok naiv, csak sértődött, ha tahózik.
2018. aug. 25. 11:14
 13/17 A kérdező kommentje:

Nem tudom... érdemes egyáltalán nőknek írni?

Érdemes. Attól még, hogy nem tud egy nő olyan gyakran gép elé ülni, mint te, ne félj, olvasni fogják a te válaszodat is.

A kérdező eltűnt, mint szürke szamár a ködben. Nyilván azt várta, hogy CSAK olyan válaszok érkezzenek, mint az előttem levő: hogy tkp. csak a férfi a hibás, esetleg még hozzátéve, hogy minden férfi egy disznó.

Nem várom azt, mert nem gondolom, hogy minden párkapcsolati problémáért a férfi tehető csak felelőssé. De ha én bunkóznék,eszembe sem lenne elvárni még ezek után a szexet aznap.

A válaszaimat pedig olyan szépen lepontozták, hogy ihajla.

Nem én pontoztam le, nem szokásom se fel, se lepontozgatni, mert hülyeségnek tartom, ha nincs amúgy hozzászólás érdemben.

Az eddigiek alapján úgy érzem, hogy megtalálta a zsák a foltját, és hogy továbbra is így fogják folytatni, és egy idő múlva igen látványosan fogják majd gyilkolni egymást.

Na, viszontlátásra a híradóban!

Miért gyilkolnánk? Írtam, hogy amúgy jó ember, ennél több kell a gyilkoláshoz. Sőt, részemről semmi sem indokolja a gyilkolászást, de úgy sejtem, részéről sem. Bár tény, tudtommal még egyikünk sem gyilkolt még.

2018. aug. 25. 11:20
 14/17 A kérdező kommentje:
Kilences, szülés előtt nem volt ilyen.
2018. aug. 25. 11:21
 15/17 anonim ***** válasza:
70%
Világíts rá a férfi és női lélek különbözőségére, mely éppen ebben a témában csúcsosodik ki nagyon jól láthatóan.
2018. aug. 25. 20:58
 16/17 anonim ***** válasza:
0%

Írtam, hogy igazad van, de arról is írtam, hogy a párod miért akarja ennyire.

Úgy látom, hogy sajnos ő sem a szavak embere, és te sem vagy az. Pedig ezt meg kell beszélni, de ha egyikőtöknek sem megy... akkor menjetek el a családvédőkhöz, talán ők tudnak segíteni.

2018. aug. 25. 22:17
 17/17 anonim ***** válasza:
0%

Kérdező...

most, hogy már tudod, hogy a férfiak probléma esetén is vágynak a szexre - mennyit fog ettől változni a viselkedésed?

2018. aug. 26. 17:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!