Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Féltékennyé akartam tenni a párom a legjobb barátjával, de végül nagyon bejön?
Szóval.. Azt érzem h mostanában megromlott köztünk a kapcsolat a párommal(mondtam neki is) ,mert mem érzem azt hogy értékelne eléggé, nehezen mutatja ki az érzéseit.Ezert a legjobb baratjának irogattam, hogy majd felfigyeljen rám és figyelmesebb legyen , de végül jobban megtetszett, megfogott mint a baratja mint a párom.
Most nem tudom, mit tegyek!
Hát igen, aki a kapcsolata jobbá tétele helyett ilyen dedós, debil játékokat játszik, az ne csodálkozzon. :)
"Párod" helyében meg azonnal lapátra tennélek. Ne haragudj, de a viselkedésed alapján nem is érdemelsz több figyelmet.
Rossz módszert választottál. El kellett volna beszélgetned a barátoddal,hogy mi a háttere annak,hogy Te ezt érzed. Lehet,hogy csak simán nem olyan ölelgetős, babusgatós, puszilgatós, áradozós.Ennek ellenére szerethet.
Az a helyzet amiről írsz, simán odavezethet,hogy két szék közül a földre esel.
A pasikat egyébként se érdemes féltékenységgel tesztelni ilyen módon, nem vevők rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!