Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljunk a pasimmal egy ilyen esős napon a filmnézésen, beszélgetésen,18+-as dolgokon kívül? :D
Szar neked. találd fel magad. Menj csinálj vmi értelmeset, nem fontos csak dugni egész nap. Puculd ki a géped. kösd át a kábeleket. főzz egyet, tanulj nyelvet. küld haza a pasid.
18+os dolgokon meg csak a 15 évesek nevetnek ":D"
drb23F
Pasimmal akarok valamit csinálni mert már egy pár napja nem taliztunk és hiányzik. Nyelvet nem kell tanulnom tökéletesen megy a német, angol részben és nem tanulással akarom tölteni a nyaramat. Főzni sem fogok, a pasim szakács tanuló, az az ő dolga. :)
Na és honnan veszed hogy nem 15 éves vagyok? :D Amúgy nem nevetek rajta. Mert komoly dolog a szex. :P És októberbe leszek 16. Szóval 15 éves vagyok igen. :D Köszi azért a "választ". :DD (Ezen nevetek látod?xD)
na perszee :D
ja meg plüssmacik mi? nem vagyok már gyerek h plüssmacikkal sz*rakodjak xD =)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!